Metallimusiikki.net

soulgrind

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen soulgrind liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin soulgrind. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin soulgrind liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Soulgrindin albumi ilmestyy maaliskuussa.

 • Julkaistiin torstaina 04.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 809 kertaa
 • Bändit:

"The Tuoni Pathway" -albumin nimi kuvan oikeassa alakulmassa kellertävällä värillä. Vasemmassa yläkulmassa samaan tyyliin albumin nimi. Kuvan laidoilla mustat palkit ja niiden keskellä valokuva auringonlaskusta järvellä.Julkaistaan 3.5.2010

Suomalainen Soulgrind (www.soulgrind.org) on nyt lopultakin varmistanut uuden studioalbuminsa julkaisupäivämäärän. Jo loka-marraskuussa ja sitten huhtikuussa julkaistavaksi suunniteltu "The Tuoni Pathway" ilmestyy englantilaisen Femme Metal Recordsin kautta 3. toukokuuta 2010. Yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto sisältää vierailevan Roope Latvalan musisointia. Latvala on vakituinen jäsen Children Of Bodomissa, jossa hän soittaa kitaraa. Helsinkiläinen Soulgrind laittoi tammikuun lopussa omille MySpace-sivuille parikin kappaletta kuunneltavaksi tulevalta studiosoitoltaan. Uutta albumia yhtye esittelee myös kotisivuillaan, jonne on laitettu katseltavaksi kuuden minuutin mittainen videotraileri albumin luomisprosessista.

Lue koko julkaisu…

Soulgrind: "The Tuoni Pathway".

 • Julkaistiin lauantaina 05.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1124 kertaa
 • Bändit:

Helsingin kotipaikakseen ilmoittanut Soulgrind (www.soulgrind.org) aikoo julkaista jälleen uuden täyslaidallisen verran laatumetallia. Tällä kertaa julkaistava albumi on nimeltään "The Tuoni Pathway" ja se tulee saamaan levytysuralla järjestysnumeron 9. Loka-marraskuussa julkaistava kiekko ilmestyy Britanniasta käsin operoivan levy-yhtiö Femme Metal Recordsin kautta, jonka kanssa yhtye solmi sopimuksen huhtikuussa. Soulgrindin musiikkia kuullaan Femme Metal Recordsin heinäkuussa julkaisemalla kokoelma-albumilla "Demonic and Divine" kappaleen "Farewell to Misery" muodossa. Sama biisi sisältyy Soulgrindin tulevalle albumille ja sen demoasteisen version voi käydä kuuntelemassa jo nyt yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Soulgrind Femme Metal Recordsille.

 • Julkaistiin perjantaina 19.12.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 959 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Souldgrind (www.soulgrind.org) kuulutti eilen solmineensa levytyssopimuksen nuoren Britanniassa toimivan Femme Metal Recordsin kanssa, jonka kautta Soulgrindin joukot tulevat julkaisemaan seuraavat äänitteensä. Yhtye vihjaa uutta musiikkimateriaalia sopivan odottaa ilmestyväksi loppuvuodesta 2009. Seuraava albumi tulee olemaan yhtyeen järjestyksessä yhdeksäs — bändin mukaan se tulee olemaan paras. Entisellä Lullacryn laulajalla ja muilla suomalaisten metallibändien joukoilla miehitetty Soulgridn julkaisi edellisen albuminsa helmikuussa 2007. Albumin nimi on "Pakana". Se julkaistiin ranskalaisen Holy Recordsin voimin. "Pakana" pantiin purkkiin klaukkalalaisen D-Studion tiloissa. Levy on seuraaja orkesterin tammikuussa 2005 esiin raahaamalle "The Origins of the Paganblood" -albumille.

Lue koko julkaisu…

Soulgrind: Tearflower.

 • Julkaistiin lauantaina 24.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1165 kertaa
 • Bändit:

Soulgrind-bändin jäsenet seisovat korvessa sinisen taivaan alla. Kuvassa viisi miestä ja yksi nainen, joka nojaa puuhun oikeassa laidassa. Etualalla mies, jolla musta nahkatakki + pitkät mustat hiukset.Suomalaista ja tunnelmallista dark metallia Soulgrind (www.soulgrind.org) -bändiltä. Musiikkivideo kappaleesta "Tearflower" on ladattavissa myös yhtyeen nettisivuilta — biisistä on tarjolla myös mp3-versio. Tämä kappale on julkaistu vuonna 2001 ilmestyneellä "Elixir Mystica" -kiekolla.

Bändi on perustettu jo vuonna 1992. Uransa aikana se on julkaissut seitsemän albumia ja kiertänyt maita ja mantuja ainakin 200 keikan edestä. Soulgrind kaivaa inspiraation musiikkiinsa suomalaisista kansanuskomuksisat ja myyteistä — myös Eino Leino mainitaan vaikuttajaksi.

Lue koko julkaisu…