Metallimusiikki.net

soulhealer

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen soulhealer liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin soulhealer. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin soulhealer liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

SoulHealerin "Chasing The Dream"

  • Julkaistiin tiistaina 30.04.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1224 kertaa
  • Bändit:

"Chasing The Dream" -albumin etukannessa vihertävä luurankoihminen, joka nostaa hattuaan. Kuvan alaosassa SoulHealer-logo.Julkaistaan 10.5.2013

Kajaanilainen, vuonna 2009 perustettu SoulHealer julkaisee toisen albuminsa "Chasing the Dream" toukokuun 10. päivä. Albumi on yhtyeen ensimmäinen saksalaiselle Pure Legend Recordsille ja seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle "The Kings of Bullet Alley" -täyspitkälle. Kajaanissa Teemu Ojalehdon NFR-Studiolla äänittämän levyn on miksannut ja masteroinut Janne Tolsa.

Bändin musiikkia voi parhaiten kuvailla melodiseksi heavy metallin ja hard rockin ristisiitokseksi, jonka juuret ovat vahvasti genren kulta-ajassa 80-luvulla. Uudella "Chasing the Dream" -täyspitkällä on debyyttiin verrattuna menty suurin harppauksin eteenpäin jokaisella osa-alueella ja kaikki levyn 10 kappaletta ovat täyttä asiaa alusta loppuun.

Lue koko julkaisu…