Metallimusiikki.net

stigma

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen stigma liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin stigma. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin stigma liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Stigma: "Concerto for the Undead".

  • Julkaistiin keskiviikkona 03.03.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 860 kertaa
  • Bändit:

Vihrein limaisin kirjaimin sana Stigma. Sen taustalla näkyy piirros jonkinlaisesta kaljusta hirviöherrasmiehestä, joka soittaa viulua julma virne kasvoillaan. Kuvan taustalla näkyy zombeja ja muuta aivotonta massaa albumin "Concerto for the Undead" kansitJulkaistaan 30.4.2010

Italialainen Stigma uutisoi uuden albuminsa ainakin jossain määrin tottelevan nimeä "Concerto for the Dead". Se on huhtikuun 30. päivä Euroopassa ilmestyvä seuraaja parin vuoden takaiselle "When Midnight Strikes" -levylle. Myös Stigman uutukaiskiekko piirittää sanoituksien osalta sarjakuvaa Tales from the Crypt. Deathcorea soittavan bändin uusin kiekko on varustettu entisen The Red Shoren jäsenen, Jamie Hopen vierailulla. Myös Dead To Fall -bändin Jon Hunt käy laulamassa Stigmalle. Yhtyeen uusi pitkäsoitto tullaan julkaisemaan Iso-Britanniassa toukokuun 3. päivä ja päivää myöhemmin Yhdysvaltojenkin alueen markkinoille levy-yhtiö Pivotal Rockordingsin avustamana. Levy nauhoitettiin Fear Studioilla. Sen tuottajana toimi Bring Me Horizonin kitaristina tunnettu Jona Weinhofen. Tulevan sekasopan antiin voi tutustua jo ennakkoon uittamalla korvia Stigman MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

Stigma: I Am Dracula.

  • Julkaistiin torstaina 28.02.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 908 kertaa
  • Bändit:

Stigman esikoisalbumin kansikuva, jossa näkyy paksut mustat reunukset kuvan kullakin laidalla. Keskellä kuvaa näkyy bändin logo pilvisen taivaan yllä ja sen alla punaiseen kaapuun pukeutunut valkopaitainen mieshahmo, jonka ympärillä aavemaisia olentoja.Debyytin kansikuva

Italialainen Stigma soittaa "I Am Dracula" -videolla raskasta deathcorea. Video on nimensä mukaisesti hyvin vampyyripainotteinen. Tyypillinen bändin soittotaitoja esittelevä tekele, johon harmaahapsuinen Dracula on ympätty huitomaan terävällä kepillä. Sama heppu esiintyy myös yhtyeen ensimmäisen albumin kansitaiteessa. Kauhuelokuvamaisia elementtejä. Ilmeisesti videon toteuttanut taho on pyrkinyt luomaan tunnelmaa siitä, että Stigma soittaisi metallia pimeässä katakombissa. Jos klippi ei olisi niin sekava kuin se nyt on, voisi videota kehua jopa vuolaasti. Nykyisessä muodossa se on vain keskinkertainen. Videon kuvasi WhereCloudsPart ja sillä käy vierailemassa belgialainen breakdance-artisti Metal Girl. Tämä biisi sisältyy bändin debyyttinä toimivan "When Midnight Strikes!" -albumin biisilistalle. Kiekko aiotaan julkaista 24. maaliskuuta Iso-Britanniasa, päivää myöhemmin Yhdysvalloissa ja sitten saman kuukauden 28. päivä Euroopassa amerikkalaisen Pivotal Rockordingsin kautta.

Lue koko julkaisu…