Metallimusiikki.net

stormhammer

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen stormhammer liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin stormhammer. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin stormhammer liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

StormHammer: "Signs Of Revolution".

  • Julkaistiin sunnuntaina 05.04.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 593 kertaa
  • Bändit:

"Signs Of Revolution" -albumin etukannessa kaksi kilpeä, joissa kummassakin näkyy koristeelliset symbolit, jotka ehkä itämaisia tai skandinaavisia. Kuvan yläosasa harmaalal värillä StormHammerin logo ja alaosassa lukee albumin nimi pienemmällä fontin koolJulkaistaan 22.5.2009

Saksalainen StormHammer (www.stormhammer.de), joka kuuluu power metallin edustajien kastiin, rykäisee 22.5. esille uransa neljännen albumin. Yhtye messuaa levynsä sisältävän erittäin monipuolista ja hypermelodista metallia, todellista Euro-tyylistä power metallia, jossa on aimo annos vaikutteita Iron Maidenilta ja Judas Priestiltä sekä muilta samanlaisilta soitinyhtyeiltä. Albumin nimi on "Signs Of Revolution". Se nauhoitettiiin viime vuoden alussa ilman ulkopuolisen tuottajan tukea. Levyn miksasi Thomas Burlefinger, joka on työstänyt aikaisemmin myös Subway To Sallyn ja L.A. Gunsin musiikkia. StormHammerin uutukaisen kansitaiteen toteutti "Stripe" Schinzel.

Lue koko julkaisu…

Johannes Lang Stormhammerin rumpaliksi.

  • Julkaistiin maanantaina 25.09.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 566 kertaa
  • Bändit:

Stormhammer on saanut kiinnitettyä Johannes Lang -nimisen herran bändin rumpaliksi. Bändi tekee kaksi keikkaa Saksassa — Stormhammerin kanssa "erikoisvieraana" esiintyy Crystallion. Stormhammerin on tarkoitus käydä esiintymässä myös Storm Of Metal Festival -musiikkitapahtumassa lokakuun 21. päivä.

Lue koko julkaisu…