Metallimusiikki.net

subconscious

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen subconscious liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin subconscious. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin subconscious liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Subconscious: "All Things are Equal in Death".

  • Julkaistiin sunnuntaina 10.02.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 521 kertaa
  • Bändit:

Neljä hevimiestä istuu pöydän ääressä tummasävyisessä valokuvassa, jossa miesten kasvot ovat hämärän peitossa ja vain pöytä valaistu kellertävällä valolla. Pöytälevy on puuta ja se on väriltään tummanruskea. Kolmella miehistä hihattomat paidat ja siten paÄänittää uutta albumia

Saksan Stuttgartista saapuva Subconscious (www.subconscious-metal.de) tiedottaa painelleensa Bi-Acoustics -studioiden tiloihin seuranaan Rüdiger Fleck, jonka kanssa bändi tulee äänittämään uuden albuminsa, minkä nimi on "All Things are Equal in Death". Kiekko tulee olemaan musiikillisesti annos progressiivilla vaikutteilla höystettyä death metallia. Subconscious hehkuttaa aikovansa viedä tämäntyylistä metallimusiikkia eteenpäin siitä mihin Death aikoinaan sen jätti.

Nyt työstettävänä oleva "All Things are Equal in Death" aiotaan julkaista myöhemmin tämän vuoden aikana Supreme Chaos Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…