Metallimusiikki.net

suicidal angels

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen suicidal angels liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin suicidal angels. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin suicidal angels liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Suicidal Angels: "Dead Again".

  • Julkaistiin torstaina 30.09.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 820 kertaa
  • Bändit:

Suicidal Angelsin "Dead Again" -albumin kannessa piirros lentävistä demoni-ihmisistä, joilla pääkallot ja hirviömäiset luurankokädet. Kuvan yläosassa bändin logo ja alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 19.11.2010

Kreikkalainen Suicidal Angels (www.suicidalangels.com) toi edellisen studioalbuminsa ihmisten ilmoille viime vuoden marraskuussa Nuclear Blast Recordsin kautta. Bändi solmi elokuussa levytyssopimuksen NoiseArt Recordsin kanssa seuraavan pitkäsoiton julkaisemiseksi tulevan marraskuun aikana. Thrash metallia sisältävä albumi on ajoitettu julkaistavaksi 19.11.2010 nimellä "Dead Again". Ohessa näkyvän kansitaiteen albumille loi Ed Repka, joka on aikaisemmin tehnyt grafiikkaa niinkin tunnetuille metallibändeille kuin Death, Steelwing ja Megadeeth. Suicidal Angels hehkuttaa vievänsä musiikillisen kehityksensä uudelle asteelle tällä levyllä, sillä se on yhtyeen mukaan aggressiivinen, nopea ja thrash metallin perinteille uskollinen. Englantilaisen Terrorizer-lehden mukaan nämä spartalaiset ovat yhtä uljaita kuin Herkules, yhtä brutaaleja kuin Ares ja yhtä nopeasormisia kuin Hermes.

Lue koko julkaisu…