Metallimusiikki.net

supreme majesty

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen supreme majesty liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin supreme majesty. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin supreme majesty liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Supreme Majesty: Rille Svensson erosi.

  • Julkaistiin tiistaina 25.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 829 kertaa
  • Bändit:

Supreme Majesty -yhtyeen 'Elements of Creation' –nimisen albumin kansikuva, jossa naismaisen siivekkään hahmon kasvot, jonka alapuolella hohtava taikapallo. Yläosassa bändin logo, alaosassa albumin nimi.Power metallia

Melodista metallia soittavan Supreme Majesty (www.supreme-majesty.com) -yhtyeen kitaristina toiminut Rille Svensson on nyt päättänyt poistua bändistä lopullisesti. Hän kertoo yhtyeen MySpace-sivuilla julkaistussa tiedotteessa soittaneensa ryhmässä jo yli 11 vuoden ajan. Nyt tuntui luonnolliselta ottaa taukoa Supreme Majestysta. Hän haluaa kuitenkin toimia edelleen musiikkimaailmassa, mutta keskittyä myös "kasvamiseen" ihmisenä. Reissu bändin kanssa on ollut pitkä. Se on sisältänyt Svenssonin mukaan luonnollisesti hyviä ja huonoja hetkiä. Nyt hän aikoo laittaa kaiken vapaa-aikansa suhteellisen nuoreen levy-yhtiöön, joka tunnetaan nimellä Sweden Metal Music Entertainment.

Lue koko julkaisu…