Metallimusiikki.net

sworn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sworn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sworn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sworn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Swornin albumi ilmestyy 30.10.2009.

  • Julkaistiin torstaina 08.10.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 722 kertaa
  • Bändit:

Albumin "Bastards and Conquerors" etukannessa näkyy maalaus jnkinlaisesta viittaan ja harjakypärään pukeutuneesta hahmosta, joka sisoo hohtavan kellertävän taivaan alla rannikolla. Kuvan yläosassa Swornin logo ja sen alla pienellä präntillä albumin nimi.Julkaistaan 30.10.2009

Norjalaisyhtye Sworn (www.sworn.no) ilmoitti kuluvan kuukauden käynnistyttyä aikeistaan julkaista uuden studioalbuminsa 30. päivä saksalaisen levymerkki Twilight Vertriebin avustamana. Bändin uusin albumi on yhtyeen mukaan sellaista melodista extreme metallia, jollaista ei ole aikaisemmin tehtykään. Levy sai nimekseen "Bastards and Conquerors". Pitkäsoitto sisältää musiikkia yhdeksän kappaleen ryppään, joista soittoaikaa kertyy hieman yli 48 minuuttia. Albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa Swornin jäsenenä basisti Dag Andersonia. Uusi levy on seuraaja heinäkuussa 2007 saman levy-yhtiön kautta esiin tuodulle debyyttialbumille "The Alleviation". Uutukaiskiekon musiikkityyliä Twilight Vertriebin kööri suitsuttaa nopeammaksi, synkemmäksi, aggressiivisemmaksi ja tunnelmallisemmaksi verrattuna sen edeltäjään.

Lue koko julkaisu…

Sworn: "Bastards & Conquerors".

  • Julkaistiin tiistaina 27.01.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 791 kertaa
  • Bändit:

Promovalokuva Swornin miehistöstä. Kuvassa tummanruskea värimaailma ja siinä erottuu epäselvästi rivissä seisovia miehiä, joiden yläpuolella risukasaa muistuttava black metal -logo.Swornissa viisi jäsentä

Norjan Sworn (www.sworn.no) uutisoi aloittaneensa uuden albumin nauhoittamisen ja tulevansa julkaisemaan sen vuoden 2009 puolella. Albumi julkaistaan vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Albumin nimi on "Bastards & Conquerors". Se on seuraaja Swornin debyyttialbumille "The Alleviation", jonka yhtye julkaisi heinäkuussa 2007 Twilight Vertriebin kautta. Sama levy-yhtiö aikoo julkaista uudenkin kiekon. Black metal -bändin mukaan uusi musiikkimateriaali on raskaampaa, nopeampaa ja synkempää kuin esikoisopuksella.

Edellisen albuminsa norjalaisyhtye julkaisi 20.7.2007. Kiekko nauhoitettiin, sekä miksattiin, syksyllä 2006 Conclave Media Studiossa. Lauluraidat purkitettiin erikseen Koia Studioilla syyskuun 2006 ja huhtikuun 2007 välisenä aikana. Levytyksen tuottajana bändi käytti Bjørnar Erevikia ja masteroijana Markus Skrochia.

Lue koko julkaisu…