Metallimusiikki.net

syöjättäret

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen syöjättäret liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin syöjättäret. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin syöjättäret liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Syöjättärien musiikkivideo käsikirjoituksesta julkaisuun 24 tunnissa

  • Julkaistiin tiistaina 06.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1028 kertaa
  • Bändit:

Kuvassa Syöjättäret Helisa Reittolan ottamassa valokuvassa.Kuva: Helisa Reittola

Miksi käyttää kuukausitolkulla aikaa ja miljoonia euroja musiikkivideotuotantoon, kun sen voi tehdä itse 24 tunnissa? Syöjättäret-yhtye aloittaa uuden "Pumppuhaulikko"-musiikkivideonsa kuvaukset sunnuntaina 11.11.2012 kello 8. Valmis video on katsottavissa YouTubessa 12.11. aamukahdeksalta.

Ennakkosuunnitelmaa yhtyeellä ei ole, vaan koko prosessi tapahtuu vuorokauden aikana. Ulkopuolisia kuvaajia ei käytetä, vaan yhtye toteuttaa kaiken itse. Joensuussa tapahtuvia kuvauksia voi seurata reaaliaikaisesti Facebookissa. Linkki tapahtumaan löytyy Syöjättärien Facebook-sivulta. Video on singlelohkaisu yhtyeen tulevalta EP-levyltä. Videolla Syöjättäret esittelee ensimmäistä kertaa myös uuden jäsenensä, kosketinsoittaja–laulaja Mika Variksen.

Lue koko julkaisu…