Metallimusiikki.net

sylosis

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen sylosis liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin sylosis. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin sylosis liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sylosis: "Monolith"

 • Julkaistiin sunnuntaina 24.06.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 819 kertaa
 • Bändit:

Englantilainen Sylosis tiedottaa uuden albuminsa luomistyön päättyneen. Walesissa sijaitsevassa Monnow Valley Studiossa nauhoitettu kiekko ilmestyy 7.9. nimellä "Monolith". Sen julkaisee Nuclear Blast Records, joka toi esiin myös Sylosiksen edellisen, viime vuoden maaliskuussa julkaistun kakkosalbumin "Edge of the Earth". Bändi edustaa musiikillisesti thrash- ja kuolonmetallia, joka nyt kitaristi Josh Middletonin mukaan on aivan yhtä huoliteltu kuin edellinenkin opus huolimatta siitä, että edellisestä levystä on vierähtänyt verrattain lyhyt aika. Hän uskoo muidenkin Sylosiksen jäsenten pitävän "Monolith"-julkaisua tähänastisen uransa parhaana, sillä se kuvaa bändin monipuolisia vaikutteita ja tyylilajeja parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Lue koko julkaisu…

Sylosis: "Edge of the Earth".

 • Julkaistiin keskiviikkona 05.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1027 kertaa
 • Bändit:

Piirros meditointiasennossa istuvasta miehestä, joka on pitkähiuksinen ja pääosin ilman vaatteita. Kuvaa hallitsee juuristo ja puusto. Yläosassa lukee valkoisella Sylosis ja alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 11.3.2011

Englantilainen Sylosis (www.sylosis.com) uutisoi viime vuoden toukokuussa vaihtaneen vokalistiaan, kun bändi ja sen edellinen vokalisti tavalla tai toisella kasvoi toisistaan eroon. Miehistönvaihdoksen johdosta Sylosiksen maaliskuun 11. päivä ilmestyvällä "Edge of the Earth" -albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa Josh Middletonia suunsoittajan roolissa. Hän osallistuu myös kitarointiin. Modernia thrash metallia soittava Sylosis julkaisee maaliskuussa albuminsa Nuclear Blast Recordsin avulla. Muutaman viikon pituista odotusta helpottamaan on laitettu uusi kappale "Empyreal" kuunneltavaksi bändin MySpace-sivuille. Tätä biisiä toistettiin jo aikaisemmin tällä viikolla Britannissa BBC Radio 1 -kanavalla.

Lue koko julkaisu…

Sylosis: "Conclusion Of An Age".

 • Julkaistiin tiistaina 26.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 821 kertaa
 • Bändit:

Sylosis-nimisen metallibändin albumin "Conclusion of an Age" kansikuva. Kuvassa näkyy savun ja sumun peittämä järkälemäinen puun runko, joka seisoo yksin kivikossa ja saasteiden peittämässä maassa mustuutta vasten. Kuvan yläosassa Sylosisin logo ja alaosaKuva: Colin Marks

Iso-Britannian Readingistä ja Berkshirestä kotoisin oleva modernia thrash metallia luritteleva Sylosis kielii tuovansa albumin, "Conclusion Of An Age" -nimisen, levykauppoihin suuren saksalaisen Nuclear Blast Recordsin avulla. Albumi julkaistaan 24. päivä lokakuuta. Se äänitettiin tuottaja Scott Atkinsin avulla Grindstone Studioilla. Bändi hehkuttaa tämän kiekon tuotantotoimia tehostaneen Scott Atkinsin olevan yksi parhaita tuottajia tässä maailmassa, joka myös tullaan kuulemaan Sylosiksen albumilla. Albumin kansikuvan toteutti Rain Song Studioiden palkkalistalla työskentelevä Colin Marks. Sama mies on käyttänyt luovuuttaan ja graafista osaamistaan Strapping Young Ladille, Abortedille ja myös sellaiselle bändille kuin Whitechapel. Sylosis julkaisi "Conclusion Of An Age" -kiekoltaan kappaleen "Teras" kokonaisuudessaan kuunneltavaksi MySpace-sivujensa musiikkisoittimeen. Musiikkisoitin sisältää myös debyyttialbumin nimikkokappaleen "Conclusion Of An Age".

Lue koko julkaisu…