Metallimusiikki.net

synestesia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen synestesia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin synestesia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin synestesia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Synestesian debyytti lähestyy.

  • Julkaistiin sunnuntaina 02.11.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1136 kertaa
  • Bändit:

Kansalaiset ja kansattomat! On tullut aika paljastaa lisää pintaa Synestesian ja Kampas Recordsin yhteistyöstä. Kuten jotkut teistä jo saattavat tietää, Synestesia on sisäistynyt studioon puuhaamaan tulevan täyspitkänsä mittaista laatukiekkoa. Äärettömän raskas ja miehinen työ tulee kestämään tovin, mutta Sinulla ystävämme on mahdollisuus vakoilla veikkojen työsarkaa uuden keksinnön, Internetin, kautta. Piipahda täällä ja voit kokea sekä teksti-, että videoformaatin taian asian tiimoilta.

Synestesian uuden julkaisun nimi tulee olemaan "Feeniks". Julkaisupäivä on enteellisesti perjantai 13. maaliskuuta tulevaa vuotta. Bändin tuorein musiikillinen ulosanti, EP-levy "Ihmisen nimeen", julkaistiin vuonna 2007. Äänitteen yhtye nauhoitti kesäll 2007 Jori Haukion studioilla ja osittain myös Palmgren-konservatoriun uumenissa. Haukio miksasi levyn ja Turkka Holmqvist masteroi sen.

Lue koko julkaisu…