Metallimusiikki.net

terveet kädet

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen terveet kädet liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin terveet kädet. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin terveet kädet liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lutakko elokuussa jo kahdeksatta kertaa liekeissä

Tunteella ja taidolla jo vuodesta 2006 tehdyn hienon ja täyteläisen Lutakko Liekeissä -festivaalin kahdeksas vuosikertasekoitus tarjoillaan lauantaina 31. elokuuta. Tanssisali Lutakon ympäristön rakennustöistä johtunut festivaalin lopettamisuhka on väistynyt ja tulevaisuus siltä osin ainakin toistaiseksi valoisa. Festivaali jatkaa omaksumallaan punk-linjalla, löytäen punkkia tällä kertaa muun muassa niin hihphopista, jazzista kuin metallistakin.

Tämän vuoden ohjelmiston harvinaisimpana herkkuna nähdään grindcorella vuonna 1988 aloittanut, mutta sittemmin laajempaan vaihtoehtorockilmaisuun siirtynyt kulttiyhtye Xysma. Vuonna 1998 aktiiviuransa lopettanut bändi tekee kesällä "Lotto"-albuminsa uudelleenjulkaisun johdosta vain muutamia comeback-keikkoja. Liekeissä soittavat myös "Todellisuuden mestari" -albumin toukokuun alussa julkaiseva surmacore-partio Rytmihäiriö, elämänsä vedossa oleva hardcore-legenda Terveet Kädet, Jyväskylän tuorein vientituote, thrash/speed metal -ryhmä Lost Society, punkisti hardrockaava Baltimor, sekä punk-yhtyeet Ydinperhe ja Neuroottiset Pelimannit.

Lue koko julkaisu…