Metallimusiikki.net

textures

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen textures liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin textures. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin textures liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Textures: "Dualism".

 • Julkaistiin perjantaina 15.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1098 kertaa
 • Bändit:

Piirros suuresta mustasta pallosta, joka on punaista taustaa vasten. Alaosassa on sinisiä meren tyrskyjä kuvaavia muotoja. Yläosassa lukee valkoisella Textures ja sen alla pienemmällä fontilla "Dualism".Julkaistaan 29.9.2011

Alankomaissa vuosikymmen sitten syntynyt Textures (www.texturesband.com) valotti torstaina seuraavan "Dualism"-nimisen albuminsa yksityiskohtia kertomalla sen ilmestyvän Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa syyskuun 23. päivä. Pohjois-Amerikassa opus saapuu levykauppoihin Nuclear Blast Recordsin tuella 27.9. Tämä albumi äänitettiin Amsterdamissa sijaitsevassa Split Second Sound Studiossa yhdessä bändin kitaristin Jochem Jacobsin kanssa, joka hoiti tällä kertaa tuottajan toimiakin. Lätyltä tullaan julkaisemaan johtosingleksi "Reaching Home" elokuun puolen välin jälkeen. Sinkku laitetaan ainakin suurimpiin digitaalisen musiikin kauppoihin. Ohessa näkyvä punasävyinen kansitaide on Texturesin entisen keulahahmon Eric Kalsbeekin ja yhtyeen bassokitaristin, Remko Tielemansin, luoma.

Lue koko julkaisu…

Texturesin kosketinsoittaja erosi.

 • Julkaistiin torstaina 15.04.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 628 kertaa
 • Bändit:

Texturesin kuusipäinen kokoonpano vuonna 2009 otetussa valokuvassa. Kuvan jäsenistä keskimmäinen seisoo etualalla pukeutuneena farkkuihin ja vihreään takkiin. Kuvan jäsenistä osalla sinistä ja mustaa paltotta päällä..Kuva: Bart de Jong

Alankomaalaisen Textures (www.texturesband.com) -yhtyeen kosketinsoittaja Richard Rietdijk erosi yhtyeestä voidakseen jatkossa keskittyä muihin asioihin. Muusikko kertoi päätöksestään eilen keskiviikkona. Mies antoi lausunnon, jossa hän toteaa viimeisten 10 vuoden olleen kylliksi hänelle. Hän haluaa jatkossa tehdä musiikkia muissa projekteissa, joihin ei ole aikaisemmin ollut riittävästi aikaa tarjolla Texturesin toiminnasta johtuneiden kiireiden vuoksi. Hän kiittää fanejaan, jotka ovat tukeneet häntä näiden vuosien ajan. Hän toteaa saaneen harvinaisen mahdollisuuden seikkailla eri puolilla planeetta ja tavata mahtavia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Hän toivoo faniensa jatkavan edelleen bändin toiminnan tukemista.

Lue koko julkaisu…

Texturesin laulaja erosi.

 • Julkaistiin torstaina 21.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 787 kertaa
 • Bändit:

Valokvua kuudesta miehestä. He seisovat rivissä ulkoilmassa kuvassa, joka otettu alhaalta viistosti ylöspäin saaden miehet näyttämään suurilta. Keskimmäinen mies huutaa, muut seisovat tyyninä. Oikean laidan miehellä räikeä vihreä pusakka yllään.Kuva: Bart de Jong

Alankomaalainen Textures (www.texturesband.com) on ollut eilisestä lähtien ilman laulajaa, kun vokalistin virkaa hoitanut Eric Kalsbeek päätti erota bändistä voidakseen jatkossa keskittyä enemmän perhe- ja työasioihin. Keskiviikkona antamassaan lausunnossa muusikko selittää eroamispäätöstään sillä, etteivät hänen prioriteettinsa ole enää samat kuin aikaisemmin. Mies ei jaksa enää investoida niin paljon aikaa bänditouhuja varten kuin aikaisemmin. Eivätkä kiertue-elämänkään rasitukset häntä miellytä. Kuuden vuoden pituisen Textures-reissun aikana hän ehti omien sanojensa mukaan kokea upeita keikkoja, luoda paljon ystävyyssuhteita ja mahtavaa musiikkia. Eric Kalsbeek tullee jatkossakin tekemään jonkin verran musiikkia, mutta jotakin täysin Texturesin tyylistä poikkeavaa.

Lue koko julkaisu…

Textures: "Silhouettes" -albumi ilmaiseksi.

 • Julkaistiin lauantaina 12.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 996 kertaa
 • Bändit:

Texturesin uuden "Silhouettes"-nimisen albumin kansikuva, jossa näkyy tummanruskeaa taustaa vasten ylellinen ornamenttikuvioitu ja hyvin yksityiskohtainen hahmo, jonkinlainen maaginen ja mystinen symboli. Kuvan alaosassa keskitettynä bändin logo ja sen alAlbumi ilmestyy toukokuussa

Hollannin Tilburgista saapuva progressiivista metallia soittava Textures on juuri julkaissut MySpace-sivuillaan kokonaisen studioalbumin biisit. Kyseessä on yhtyeen uusimman pitkäsoiton, nimeltään "Silhouettes", julkaisu ilmaiseksi Internetissä. Kiekko on tarkoitus julkaista myös perinteisenä CD-versiona, tosin vasta 5. päivä toukokuuta Listenable Recordsin kautta. Kiekkonsa yhtye kävi nauhoittamassa Split Second Soundin tiloissa Texturesin kitaristi Jochem Jacobsin yritettyä toista kertaa toden teolla tuottajan tointa. Jacobs on aikaisemminkin hoitanut tuottajan virkaa, nimittäin myös yhtyeen vuoden 2006 huhtikuussa ilmestynyt kiekko "Drawing Circles" on kitaristin tuottama. Edellisen albumin esille tuomisesta vastasi Listenable Records.

Lue koko julkaisu…

Textures: basisti erosi.

 • Julkaistiin torstaina 28.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 718 kertaa
 • Bändit:

Textures-nimisen progemetallibändin jäsenet seisovat rivissä suuren konehallimaisen rakennuksen seinän vierustalla. Miehiä kuvassa kuusi kappaletta. Vasemmassa laidassa näkyvällä päässä niskaan asti ylettyvät vaaleanruskeat rastat.Progemetallia Hollannista

Alankomaalainen progressiivista metallimusiikkia soittava Textures (www.texturesband.com) tiedottaa nettisivuillaan julkaistussa uutisessa, että bändin bassotaituri Dennis Aarts on päättänyt vetäytyä bändistä vedoten henkilökohtaisiin syihin. Basistille toivotetaan bändin suunnasta paljon onnea ja kiitoksia yhteisistä vuosista. Textures etsii nyt uutta vakituista basistia — väliaikaisena bassoniekkana toimii Michel "Mud" Quak. Hän soittaa bändin kanssa tulevalla Cynic-keikalla ja Iso-Britannian-kiertueella.

Kuten Metallimusiikki.net uutisoi jo viikko sitten, aikoo bändi aloittaa albumin työstämisen jossain vaiheessa tämän vuoden syyskuuta. Levyä äänitellään marraskuussa.

Lue koko julkaisu…

Textures studioon marraskuussa.

 • Julkaistiin torstaina 21.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 656 kertaa
 • Bändit:

Kuusi Textures-miestä seisoo rivissä kirkasta aaltopeltiseinää vasten. Miehistä kadella on pitkät hiukset, muilla joko siilitukka tai lyhyet hiukset. Oikeassa laidasa näkyvällä t-paita, muilla pitkähihaiset paidat tai takit.Polyrhythmic Metal Madness

Alankomaalainen progressiivista metallia luova Textures (www.texturesband.com) uutisoi kokeneensa viime kuukausien aikana mahtavia kokemuksia keikkaillessaan eri puolilla Eurooppaa. Bändi kiittää kaikkia niitä faneja ja yleisöjä, jotka tukivat Texturesia sen taipaleella. Yhtye aikoo jatkaa uuden albumin biisien kirjoittamista syyskuun puolella — biisien äänitysvaiheen toivotaan alkavan jossain vaiheessa marraskuuta. Yhtye tähtää pitkäsoiton julkaisuhetkeksi ensi vuoden kevättä, jota luonnollisesti seuraa nippu live-esiintymisiä.

Ryhmä valmistautuu nyt soittamaan Graspop Metal Meeting -festareilla, jossa esiintyy legendaarinen progemetallibändi Cynic. Tapahtumassa esiintymisen lisäksi Texures aikoo risteillä eri puolilla kotimaataan esiintymällä keikoilla ja festareilla ennen kuin se ryhtyy painimaan levynsä kanssa.

Lue koko julkaisu…