Metallimusiikki.net

the addication

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the addication liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the addication. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the addication liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Addicationilta debyyttialbumi joulukuussa

  • Julkaistiin tiistaina 20.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 817 kertaa
  • Bändit:

Valokuva tai piirros kuusimetsästä, jota yltää taivaanrantaan asti. Sitä peittää lumiverho. Kuvan yläosassa The Addication -logo valkoisella värillä.Julkaistaan 21.12.2012

Talvi on tuloillaan, ja ainakin jos on uskominen Mayoihin, yksi aikakausi on päättymässä. Se voi olla koko sivilisaatiomme loppu, planeettamme loppu, tai se voi olla vain yhden masentuneen ihmisen loppu. Ihmisen, joka ei löytänyt paikkaansa tässä kylmässä maailmassa… Tämä on teema, jonka The Addication tarjoilee teille heidän 21. joulukuuta Inverse Recordsin kautta julkaistavalla debyyttialbumillaan.

Yhdistäen perinteistä thrash metallia kauniisiin melodioihin ja synkkiin teemoihin, The Addication onnistuu tuottamaan paketin, joka samalla kuulostaa tuoreelta ja omalta, mutta joka myös muistuttaa kuulijaa bändin vaikutteista.

Lue koko julkaisu…