Metallimusiikki.net

the batallion

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the batallion liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the batallion. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the batallion liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Batallion: "Head Up High".

  • Julkaistiin maanantaina 16.08.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 793 kertaa
  • Bändit:

The Batallion -logo rautaisin kirjaimin ihmisen pääkalloa vasten. Kallon alaleuka puuttuu ja ylähampaat ovat tuliaseen luoteja. Kallo on pikimustaa taustaa vasten.Julkaistaan 26.9.2010

Norjan Bergenistä käsin operoiva metalliryhmä The Batallion valmisti joulukuussa uuden albuminsa kappaleista demoasteisia taltiointeja. Demoamisen jälkeen bändi lähti hoitamaan lopullisia äänityshommia tammikuussa 2010 Conclave-studion tiloissa. Nyt äänittäminen on ohi ja The Battalionilla on 11 uutta biisiä. Ne julkaistaan syyskuun alussa Norjassa ja saman kuukauden lopussa muuallakin Euroopassa "Head Up High" -nimisenä kiekkona. Albumin julkaisee Dark Essence Records. Teos on seuraaja death/thrash metallia sisältävälle debyyttialbumille "Stronghold of Men". Se ilmestyi kaksi vuotta sitten. Nelikko laittoi perjantaina kaksi uutta biisiä kuunneltavaksi MySpace-sivujensa musiikkisoittimeen. Kuunneltavana uudelta albumilta ovat kappaleet "Head Up High" ja "Each Man For Himself".

Lue koko julkaisu…