Metallimusiikki.net

the few against many

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the few against many liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the few against many. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the few against many liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Few Against Many: "SOT".

  • Julkaistiin tiistaina 28.04.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1399 kertaa
  • Bändit:

The Few Against Manyn albumin etukansi on piirros suuresta metsästä, jonka puut ovat korkeita kuin taivas ja niiden välissä lomottaa kellertävää valoa varjojen keskellä. Oikeassa yläkulmassa yhtyeen logo kellertävin kirjaimin. Alaosassa vasemmassa kulmasaKansi: Dan Seagrave

Ruotsalainen The Few Against Many, jossa soittaa entinen Scar Symmetryn vokalisti Christian Älvestam, tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa "SOT" lähitulevaisuudessa Pulverised Recordsin kautta. Albumille ei ole vielä korvamerkitty tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta sen bändi tullee tiedottamaan ensimmäisenä omilla MySpace-sivuillaan. Yhtyeen ensimmäisen albumin tuottajana toimi Tomas "Plec" Johansson Ruotsin Panic-Room Studioilla. Kiekolla vierailee varsinaisten vakituisten tähtikaartilaisten lisäksi Dark Tranquillityn joukoista Mikael Stanne ja Katatonian Jonas Renkse. Molemmat ovat osallistuneet sanoitusten tekemiseen. Panic-Room Studioilla nauhoitettu albumi edustaa death meatllia, jossa on progressiivisiakin elementtejä.

Lue koko julkaisu…