Metallimusiikki.net

the foreshadowing

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the foreshadowing liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the foreshadowing. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the foreshadowing liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Foreshadowing julkaisee esikoisensa.

  • Julkaistiin lauantaina 28.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 539 kertaa
  • Bändit:

Italialaisen gootti/doom metallia soittavan The Foreshadowing (www.theforeshadowing.com) -orkesterin esikoisalbumi, minkä nimi on "Days of Nothing", on tarkoitus julkaista Euroopassa lokakuun 22. päivä Candlelight Recordsin kautta.

Albumi on yhtyeen ensimmäinen rykäisy, jossa yhdistyy ambient-vaikutteet ja eeppiset äänivallit voimakkaisiin kitarariffeihin. Levy sisältää 10 biisiä melodista doom metallia, joka musiikillisesti muistuttaa mm. sellaisia yhtyeitä kuin My Dying Bride, Katatonia ja Anathema.

Lue koko julkaisu…