Metallimusiikki.net

the gathering

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the gathering liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the gathering. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the gathering liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Gatheringin albumi ulos toukokuussa.

 • Julkaistiin lauantaina 04.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 905 kertaa
 • Bändit:

The Gatheringin albumin kansikuvassa näkyy poika, joka seisoo käsillään maailmassa, joka on ylösalaisin. Taivas on pilvinen ja aurinkoinen, mutta se on alaosassa. Yläosassa on pikitie, jonka reunoilal vihreää.Julkaistaan 4.5.2009

Alankomaalainen The Gathering (www.gathering.nl) on tullut siihen tulokseen, että albumi voidaan julkaista lähes ympäri Eurooppaa yhtyeen oman levymerkin, Psychonaut Recordsin, toimesta toukokuun neljäntenä päivänä. Pohjois-Amerikassa uuden "The West Pole" -albumin julkaisuhetki on 2. kesäkuuta ja sen julkaisee Season of Mist. The Gatheringin uusin albumi on historiallinen yhtyeen uran varrella, sillä sillä kuullaan ensimmäistä kertaa uutta naislaulajaa, Silje Wergelandia, joka on tuttu muusikko myös norjalaisen Octavia Speratin joukoista. Silje on ollut norjalaisköörin vokalistina kahdeksan vuoden ajan, sekä hoitanut siinä sivussa muitakin bändiprojekteja. The Gatheringin rumpali Hans Rutten kokee Siljen hoitaneen "The West Pole" -albumilla osuutensa kiitettävän hyvin. Levyllä kuullaan vierailevina muusikkoina myös alankomaalaista Anne van den Hoogenia sekä meksikolaista Marcela Boviota. Jälkimmäinen soittaa myös Stream Of Passionissa. The Gathering värväsi uusimmalle levylleen myös muita vierailevia muusikkoja.

Lue koko julkaisu…

The Gathering: "The West Pole".

 • Julkaistiin maanantaina 05.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1480 kertaa
 • Bändit:

Alankomaalainen The Gathering (www.gathering.nl) paljasti julkaisevansa kauan odotetun studioalbuminsa huhtikuussa kuluvana vuonna. Uusi albumi on bändin järjestyksessä yhdeksäs. Sen nimeksi annettiin juuri "The West Pole". Kiekolla kuullaan ensimmäistä kertaa uutta naislaulajaa, sekä kahta vierailevaa naislaulajaa. Bändi arvelee fanikuntansa odottelevan malttamattomasti uuden musiikkieineksen kuulemista, mutta vielä ääninäytteitä albumilta ei lasketa Internetiin kuunneltavaksi. The Gatheringin mukaan osa levystä on vielä nauhoittamatta ja opukselle odotetaan uusia vierailevia muusikkoja esittämään soittotaitojaan. Näytekappaleita "The West Pole" on luvassa vasta sitten kun kiekko on miksattu ja masteroitu.

Lue koko julkaisu…

The Gathering etsii laulajaa.

 • Julkaistiin tiistaina 12.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1108 kertaa
 • Bändit:

The Gathering -bändin ryhmäpotretti, jossa keskimmäisenä etualalla bändin edellinen laulaja Anneke van Giersbergen, joka on punapää ja pukeutunut vaaleaan toppiin. Takana bändin neljä miespuolista jäsentä.Etualalla edellinen laulaja

Hollantilainen The Gathering (www.gathering.nl) on ryhtynyt metsästämään uutta laulajaa, koska edellinen vokalisti (Anneke van Giersbergen) jätti bändin aivan äskettäin. Bändiin halajavia laulajia kehotetaan lähettämään sähköpostia TG:n nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Viestissä tulisi mainita hakijan lyhyt elämänkerta ja liittää mukaan enintään kaksi MP3-tiedostoa, joissa laulaja esiintyy.

Edellinen laulaja, Anneke van Giersbergen, uutisoi perustaneensa uuden bändin, mikä toimii nimellä Agua De Annique. Bändi tulee julkaisemaan "Air"-nimisen albumin tämän vuoden syksyllä.

Lue koko julkaisu…

Ankkarock: Hanoi Rocks, Amorphis, The Gathering...

Hanoi Rocks, The Gathering, Amorphis ja Poisonblack on vahvistettu tämän vuoden Ankkarock-tapahtuman esiintyjälistaan. Ankkarock 2007 -festaria vietetään tänäkin vuonna Vantaalla, elokuun 4.–5. päivä osoitteessa Merikotkanpolku 2. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta, osoitteesta www.ankkarock.fi. Edellä mainittujen orkesterien lisäksi Ankkarockiin saapuu japanilaisen rockin tunnetuin bändi, Dir en grey. Esiintyjävalinnallaan Ankkarock vastaa ensimmäisenä kotimaisena festivaalina maassamme vallitsevaan J-rock-buumiin.

Ankkarock sijaitsee Vantaan Korsossa, alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Korson juna-asemalta.

Lue koko julkaisu…