Metallimusiikki.net

the hellacopters

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the hellacopters liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the hellacopters. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the hellacopters liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ilmaista hyvää 2CD:n verran — Tuhman kokoelmalevy jaossa.

Tuhma Festazinen viisivuotista taivalta juhlistava kokoelmalevy on nyt saatavilla ympäri maan — ilmaiseksi! Tällä kertaa tuplalevyn mittaan kasvanut kokoelma esittelee laajan kattauksen maamme nykyrockin ja -heavyn tilasta. Mukana on myös muutama ulkomaalainen orkesteri, kaukaisin bändi Mar De Grises aina Chilestä asti. Mukana on myös Pohjoismaista yhteistyötä kohta eläkkeelle siirtyvän The Hellacoptersin myötä, unohtamatta Norjan lahjaa mustalle metallille eli Mayhem, jolta kuullaan eksklusiivinen biisi viime vuoden Nosturin keikalta. Mayhemin biisiä ei tulla julkaisemaan missään muualla!

Kotimaisilta bändeiltä on tarjolla erittäin tuoretta tavaraa, monilta suoraan studiosta toimitettuna. Esimerkiksi Hybrid Childrenin viisu on lohkaistu syksyllä julkaistavalta levyltä. Heavy-levy on tehty yhteistyössä Get in the Pitin (www.getinthepit.fi) kanssa ja Tuhma kiittääkin kyseistä mediaa asiantuntevista valinnoista.

Lue koko julkaisu…