Metallimusiikki.net

the jasser arafats

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the jasser arafats liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the jasser arafats. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the jasser arafats liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Jasser Arafatsin debyyttialbumi ilmestyy 14.4.2010.

  • Julkaistiin maanantaina 15.03.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1388 kertaa
  • Bändit:

The Jasser Arafatsin albumin "Condemnation" etukannessa näkyy suuri sienipilvi kellertävässä ja punertavassa kuvassa. Kuvan päällimmäisenä verenpunainen puolikuu, jonka sisällä valkoisella värillä yhtyeen nimi.Julkaistaan 14.4.2010

Tamperelainen viiden muusikon miehittämä The Jasser Arafats on paljastanut levytysuransa ensimmäisen studioalbumin kansitaiteen. Kuva näkyy ohessa. Violent Journey Recordsin kautta 14. huhtikuuta julkaistava albumi on nimeltään "Condemnation". Teos on deathrashia sisältävä, englanniksi laulettu 12 biisin kokonaisuus. Yhtye on ennen esikoisalbumiaan ehtinyt julkaista promokiekon viime vuonna ja kaksi demolevyä vuonna 2008. Metallibändin musiikkiin voi tutustua sen MySpace-sivuilla. Bändin keikkakuntoon voi tutustua perjantaina Oulussa, sillä tuoloin The Jasser Arafatsin viisikko osallistuu Kalmahin uuden albumin julkaisujuhlassa soittamiseen. Perjantainen keikka koetaan Nuclear Nightclubin salongissa.

Lue koko julkaisu…

The Jasser Arafats: "Condemnation".

  • Julkaistiin sunnuntaina 03.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 835 kertaa
  • Bändit:

Tampereen The Jasser Arafats on viiden hengen kokoinen death/thrash metallia soittava yhtye. Loppuvuodesta 2007 toiminut yhtye on juuri vienyt päätökseen uransa ensimmäisen pitkäsoiton luomistyöt. Debyyttialbumi sai nimekseen "Condemnation" ja julkaisijakseen Violent Journey Recordsin. Bändi ilmoitti levytyssopimuksen saamisesta ohimennen Facebook-profiilinsa välityksellä torstain illalla. Myös levy-yhtiö on varmistanut sopimuksen syntyneen. Albumi aiotaan saattaa yleisön korville jossain vaiheessa alkanutta vuotta, mutta toistaiseksi sen julkaisusuunnitelmat ovat vielä hämärän peitossa. Yhteensä tusinan verran deathrash-biisejä sisältävän kiekon neljään kappaleeseen voi tutustua The Jasser Arafatsin MySpace-sivuilla sijaitsevan jukeboksin avulla.

Lue koko julkaisu…