Metallimusiikki.net

the konsortium

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the konsortium liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the konsortium. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the konsortium liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Konsortiumilta näytebiisi netissä.

  • Julkaistiin perjantaina 17.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 921 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen outolintu The Konsortium laittoi viimeinkin kuunneltavaksi ensimmäisen näytebiisin kauan ja hartaasti odotetulta studioalbumiltaan, jonka on tarkoitus ilmestyä vielä kuluvan vuoden varrella. Yhtyeen nettiin laittama biisi on karkeasti miksattu versio biisistä "Slangenes Barn". Kappaleen, jonka tuotantojäljen The Konsortium myöntää olevan kaukana optimaalisesta sellaisesta, mutta jonka tunnelma on oivallinen, voi käydä kuuntelemassa bändin MySpace-sivuilla.

Thrash- ja avantgarde-elementeillä varustettua mustaa metallia soittava norjalaisbändi etsii edelleen korvaavaa kitaristia. Yhtye toivoo löytävänsä sopivan pelimannin Norjasta maan rannikolta Stavangerin seudulta, tai sitten Rogalandin tienoilta. Koska The Konsortium haluaa järjestää runsaasti bänditreenejä lähitapaamisina, sekä nauhoittaa uutta albumia, Norjan ulkopuolisista kandidaateista ei tulla valitsemaan uutta kitaristia.

Lue koko julkaisu…

The Konsortium Agonia Recordsille.

  • Julkaistiin tiistaina 23.12.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 697 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen The Konsortium sai hiljattain solmittua kahden albumin julkaisemisen kattavan levytyssopimuksen Agonia Recordsin kanssa. Yhtye tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa vuoden 2009 syksyllä CD- ja LP-formaatissa. Agonia Recordsin bänditalliin kuuluu mm. Nocturnal Breed, Urgehal sekä Krypt. The Konsortiumin kopla julkaisi valitsemiaan ääninäytteitä tulevan albuminsa kappaleista MySpace-sivuillaan. Yhtye ilmoitti heinäkuussa 22. päivä päättäneensä yhteistyön Interregnum Recordsin kanssa ja ryhtyneensä etsimään uutta levy-yhtiötä tuekseen. Bändi oli allekirjoittanut debyyttialbumin julkaisua varten sopimuksen Interregnumin kanssa toukokuussa 2008. Albumi oli tarkoitus julkaista kuluvan vuoden syksyllä mainitun levymerkin voimin. The Konsortium ei ole kommentoinut sitä, minkä takia yhtye katkaisi välit norjalaiseen Iterregnumiin.

Norjalaisyhtye kertoo soittavansa black metallia, jossa on thrash metallin elementtejä, mutta myös ajoittain metallimusiikin ulkopuolisia vaikutteita.

Lue koko julkaisu…