Metallimusiikki.net

the ocean

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the ocean liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the ocean. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the ocean liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Oceanilta varastettiin 6000 euroa.

  • Julkaistiin tiistaina 26.10.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 882 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen kokeellista metallimusiikkia tekevä The Ocean (www.theoceancollective.com) surkuttelee menettämäänsä 6000:tta euroa. Bändin rahakassa varastettiin törkeästi viime viikolla yhtyeen oltua kiertueella Espanjassa. The Oceanin on tarkoitus tukea Dillinger Espace Plania sen Euroopan-kiertueella ja osallistua ensi kuukauden aikana Anatheman kiertueen aisapariksi. Nyt kaikki matkustamiseen liittyvät suunnitelmat kokivat kolauksen, kun kaksi miestä mustassa BMW-autossa pysäyttivät The Oceanin keikkabussin ja väittivät olevansa poliiseja. Bändille näytettiin väärennetyt sikäläisten poliisien virkamerkit. Varkaat pyysivät ensin kulkuneuvon rekisteriotteen ja sen jälkeen yhtyeen jäsenten henkilöllisyyspaperit. Sen jälkeen bändiltä pyydettiin rahaa.

Lue koko julkaisu…

The Ocean: "Anthropocentric".

  • Julkaistiin perjantaina 20.08.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 952 kertaa
  • Bändit:

The Oceanin kokoonpanoon kuuluvat viisi miesjäsentä ovat kaulaansa myöten valkoisessa vedesä tai muussa nesteessä. Kuvan tausta on valkoinen.Kuva: ProgHippie.com

Saksalainen The Ocean (www.theoceancollective.com), joka tunnetaan myös nimellä The Ocean Collective, uutisoi julkaisevansa pian uuden albumin. Tämä huolimatta siitä, että tuorein pitkäsoitto, nimeltään "Heliocentric", ilmestyi vasta huhtikuussa 2010. Progressiivista metallia ja klassista musiikkia yhdistelevä yhtye kutsuu viidettä studioalbumiaan nimellä "Anthropocentric". Sen julkaisuajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta teos valmistuu hyvää vauhtia. Se on nyt miksattavana Sveitsin Studio Mecaniquessa, jossa myös muutaman kuukauden takainen "Heliocentric" miksattiin ja nauhoitettiin. Uutukaisalbumi aiotaan tuoda tänne Suomeen masteroitavaksi. Masteroimisvaihe käynnistyy ensi viikolla Helsingissä Svante Forsbäckilla.

Lue koko julkaisu…