Metallimusiikki.net

the ragged saints

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the ragged saints liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the ragged saints. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the ragged saints liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Ragged Saints — tuttujen naamojen uusi bändi

  • Julkaistiin keskiviikkona 12.12.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 712 kertaa
  • Bändit:

Kotimaiselle hard rock -kentälle on ilmestynyt uusi joukkue tutuilla pelaajilla. The Ragged Saints -nimen takaa löytyy jäseniä Status Minorin, The Milestonesin, Million Dollar Beggarsin, Adamantran ja V For Violencen kokoonpanoista.

Olin jo pidemmän aikaa valitellut, että ei ole riittävästi tekemistä. Toni otti yhteyttä ja totesi, että perustetaan bändi, joka soittaa klassista hard rockia Whitesnaken, Def Leppardin ja tuon tyyppisten orkesterien hengessä. Kumpikin ollaan kovaa rokkia diggailtu koko ikämme. Ei siinä sen pornompaa stooria ole takana, kertoo kitaristi Tomi Julkunen.

Lue koko julkaisu…