Metallimusiikki.net

the vision bleak

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the vision bleak liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the vision bleak. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the vision bleak liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Vision Bleak studioon.

  • Julkaistiin keskiviikkona 01.07.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 668 kertaa
  • Bändit:

Tummasävyinen ja harmaasävyinen valokuva kahdesta miehestä, jtoka istuvat mustaa taustaa vasten pöydän ääressä toisiaan vastapäätä. Pöydällä on keskellä kynttelikkö ja papereita.Yhtyeessä kaksi jäsentä

Saksalainen kahden miehen perustama goottimetalliyhtye The Vision Bleak (www.the-vision-bleak.de) uutisoi nyt lähteneensä nauhoittamaan uutta studioalbumia, joka on vielä toistaiseksi nimeä vailla, mutta jota purkitetaan Klangschmiede Studio E:n tiloissa. Bändin mukaan tämä albumi sisältää sellaista musiikkimateriaalia, joka on samalla tämän kymmenvuotiaan bändin raskainta ja monipuolisinta. Opukseen pyritään tuomaan kaikkia niitä elementtejä, joita The Vision Bleak on edellisillä albumeillaan annostellut. Albumin yhtye toivoo valmistuvan kesällä 2009. Lopputuote julkaistaan saksalaisen Prophecy Productionsin kautta.

Lue koko julkaisu…

The Vision Bleak tulee Wackeniin.

  • Julkaistiin lauantaina 02.12.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 699 kertaa
  • Bändit:

Ensi vuoden metallimusiikin ykköstapahtumassa, eli Saksassa järjestettävässä Wacken Open Air (www.wacken.com) -tapahtumassa, tullaan näkemään kymmenittäin metallibändejä. Esiintyjälista pitää sisällään myös suomalaisia nimiä, sillä ainakin Moonsorrow ja Stratovarius käyvät esiintymässä. Nyt Wackeniin on varmistettu saapuvaksi The Vision Bleak -niminen bändi. Wacken 2007 -festaria vietetään elokuun 2.–4. päivä.

Lue koko julkaisu…