Metallimusiikki.net

thirdmoon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thirdmoon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thirdmoon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thirdmoon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

ThirdMoon: "Dimorphic Cynosure".

  • Julkaistiin sunnuntaina 30.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 544 kertaa
  • Bändit:

Neljä pitkähiuksista miestä seisoo aaltopeltiseinän edustalla siten, että yksi pitkäletti kyyristelee kitara kourissaan etualalla samalla kun kolme muuta miestä seisoo rivissä hänen takanaan. Takarivin miehillä aurinkolasit silmillä.Toiminut vuodesta 1994

Itävaltalainen melodista kuolonmetallia koriseva ThirdMoon (www.thirdmoon.at) kertoo tuovansa päivänvaloon uransa viidennen albumin. Sen nimi on "Dimorphic Cynosure". Levy julkaistaan 23. marraskuuta Maintain Records -levymerkin kautta. Bändi luonnehtii levyn musiikillista riemusanomaa kertomalla sen olevan samalla kaikkein aggressiivin että melankolisin ThirdMoon-albumi tähän päivään mennessä. Samalla se on sanoituksellisesti ja musiikillisesti emotionaalisesti voimakkain opus, joka on syntynyt bändin keulahahmo Wolfgan Rothbauerin kynästä.

"Dimorphic Cynosure" on konseptialbumi. Siitä julkaistaan normaali jewel case -painos, mikä sisältää soittoaikaa uljaat 62 minuuttia. Tämän lisäksi studio-opuksesta saapuu tätä maailmaa rienaamaan rajoitettu digipack-versio, mikä poikkeaa levyn tavallisesti versiosta grafiikan lisäksi soittolistansa osalta. Digipak-riekale kun sisältää neljä biisiä, jotka julkaistaan vain tällä levyllä.

Lue koko julkaisu…