Metallimusiikki.net

thunderbolt

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thunderbolt liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thunderbolt. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thunderbolt liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Thunderboltilta albumi loppuvuodesta.

  • Julkaistiin sunnuntaina 14.03.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 865 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen metallibändi Thunderbolt on luonut loppuvuodesta lähtien uutta studioalbumia seuraajaksi neljän vuoden takaiselle "Love and Destruction" –levylleen. Joulukuussa Thunderbolt oli jo saanut kappaleet sävellettyä ja sanoitettua. Sen laulu- ja kitararaitoja nauhoitettiin tammikuussa. Norjalaisyhtyeen vokalisti Tony Johanssen on nyt viimeistelemässä lauluosuuksia. Sen jälkeen kiekko viedään huhtikuun lopussa miksattavaksi. Uusi teos halutaan julkaista myöhemmin kuluvan vuoden varrella. Tuleva albumi on vielä nimeä vailla. Se tulee olemaan yhtyeen kolmas täyspitkä levy. Bändi etsii albumille levy-yhtiötä. Edellisen kiekon julkaisi Massacre Records. Thunderbolt tarjoaa jonkin verran näytebiisejä aikaisemmilta levytyksiltään. Biisinäytteitä voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Thunderboltin rumpali on ex-Where Angels Fall -jäsen.

Norjalainen Thunderbolt (www.thunderbolt.no), joka mättää melodista metallia, sai uudeksi rumpalikseen entisen Where Angels Fall -yhtyeen jäsenen. Rumpali on nimeltään Ole Kristian Løvberg.

Lue koko julkaisu…