Metallimusiikki.net

thurs

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thurs liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thurs. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thurs liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Thurs: "Myths and Battles from the Paths Beyond...".

  • Julkaistiin torstaina 08.04.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 648 kertaa
  • Bändit:

Thursin albumin "Myths and Battles from the Paths Beyond..." etukannessa näkyy kuolleen puun ranka, johon on kaiverrettu jonkinlaisia riimuja. Puu seisoo yksin myrskytaivaan edessä.Julkaistaan 16.4.2010

Norjalainen viikinkiaiheisia lauluja black metalliksi takova Thurs julkaisee uuden 40-minuuttisen kuuntelukokemuksen ensi viikon perjantaina. Thurs käyttää kiekkonsa julkaisemisessa itävaltalaisen Bloodred Horizon Recordsin apua. Levy-yhtiö veikkaa tämän teoksen miellyttävän viikinkimetallin ystäviä ja erityisesti Kampfarin, Amon Amarthin, Enslavedin, Thyrfingin sekä Månegarmin kuuntelijoita. Teos on nimeltään "Myths and Battles from the Paths Beyond…" ja se on nyt ennakkotilattavissa levy-yhtiön nettiputiikista. Biisimateriaaliin voi tutustua bändin MySpace-sivuilla, jossa sijaitsevaan musiikkisoittimeen on ladattu pari härskisti editoitua näyteklippiä siitä mitä on luvassa.

Lue koko julkaisu…