Metallimusiikki.net

tiluland

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tiluland liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tiluland. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tiluland liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tiluland: "Axes of the Universum".

  • Julkaistiin maanantaina 31.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 914 kertaa
  • Bändit:

Vihreäsävyinen piirros jylhistä vuoristoista ja oikeassa laidassa seisovasta ihmishahmosta heiluttamassa kitaraa kädessään. Kuvan yläosassa Tilulandin logo, alaosassa pienellä präntillä albumin nimi.Julkaistiin 31.12.2010

SoundA Productions on julkaissut Tiluland-kitara–syntikkaportaalin ja sen nimi uuden studioalbumin. Veljesvirtuoosien lisäksi levyllä kuullaan muun muassa Matias Kupiaisen (Stratovarius), Mikko Härkinin (ex-Sonata Arctica, Mehida) ja Theodore Ziraksen soitantaa. Veljesten lisäksi albumilla kuullaan vierailevia muusikkoja yhteensä kuusi kappaletta. Bändin vakituiset jäsenet ovat sävellys- ja sovitustyön takana. Tilulandin ensimmäinen albumi on nimeltään "Axes of the Universe". Se julkaistiin 31.12.2010. Tilulandin ensimmäisellä levyllä, joka on alusta loppuun instrumentaalinen, kuullaan yhdeksän biisiä. Biisivalikoimasta on poimittu yhtyeen nettisivuille osoitteeseen www.tiluland.com useita klippejä kuunneltavaksi.

Lue koko julkaisu…