Metallimusiikki.net

timo kotipelto

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen timo kotipelto liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin timo kotipelto. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin timo kotipelto liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Timo Kotipellon "Sleep Well" singlelistalle.

  • Julkaistiin sunnuntaina 21.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 949 kertaa
  • Bändit:

Stratovarius-bändin keulahahmo, Timo Kotipelto (www.kotipelto.com), on kivunnut Suomen single-listan sijalle n:o 5 hiljattain julkaistulla "Sleep Well" -levyllään. Musiikkivideokin levyn nimikkokappaleesta "Sleep Well" on tehty ja laitettu nettiin katsottavaksi. Biisi on sisällytetty myös uuden suomalaisen "Vares 2" -elokuvan musiikkitarjontaan. Elokuvan ensi-ilta oli kuluvan kuukauden 12. päivä.

Kyseinen biisi on otettu Kotipellon kolmannelta soololevyltään, jonka nimi on "Serenity". Se julkaistaan kevään aikana miehen oman High and Loud Records -levy-yhtiön kautta. Albumi äänitettiin helsinkiläisessä Sonic Pump Studioilla. Miksaajana toimi Mikko Karmila.

Lue koko julkaisu…

Timo Kotipelto julkaisee "Serenity"-albumin.

Stratovarius-bändin keulahahmo Timo Kotipelto (www.kotipelto.com) aikoo julkaista kolmannen sooloalbumin ensi vuoden alussa. Levyn nimeksi on ristitty "Serenity" ja se julkaistaan Kotipellon oman levy-yhtiön, nimeltään High and Loud Records, kautta. Kiekko miksattiin helsinkiläisessä Sonic Pump -studioilla ja sen miksaamisesta vastaa Mikko Karmila. Albumilta on riuhtaistu "Sleep Well" -nimeä kantava single.

Lue koko julkaisu…

Timo Kotipelto: Sleep Well.

Kotipelto: Sleep WellLappajärvellä syntynyt Timo Kotipelto (www.kotipelto.com) julkaisee "Serenity"-nimisen albumin ensi vuoden puolella. Se on Kotipellon kolmas sooloalbumi. Levyltä lohkaistiin "Sleep Well" -nimeä kantava single-levy. Tässä on musiikkivideo kappaleesta "Sleep Well", mikä kulkee käsi kädessä kotimaisen "V2"-elokuvan kanssa — myös melodista death metallia soittava Norther teki musiikkivideon "Frozen Angel" -biisistä, joka käsittelee ko. elokuvaa. "V2"-elokuva julkaistaan ensi vuoden alussa. Elokuva pohjautuu Reijo Mäen kirjoittamaan romaaniin "Jäätynyt Enkeli".

Lue koko julkaisu…