Metallimusiikki.net

totem

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen totem liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin totem. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin totem liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Yhdysvaltalainen "hippiaikojen doom-yhtye" Jex Thoth jälleen Suomeen

  • Julkaistiin tiistaina 19.03.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1210 kertaa
  • Bändit: ,

Sulavasti Jefferson Airplane -tunnelmia ja doomia soundissaan sekoittavan Jex Thothin jytää on luvassa keskiviikkona 5. kesäkuuta Turun Klubilla, josta viiden keikan kiertue jatkuu Helsinkiin, Jyväskylään, Ouluun ja Tampereelle.

Uransa alussa Totem-nimisenä tunnettu yhtye on nykyään näyttävän naisvokalistinsa Jex Thothin nimikaima. Inspiraationsa yhtye ammentaa 1960- ja 70-lukujen hämystä; tältä olisi voinut kuulostaa hippiaikojen doom.

Jex Thoth saa vaikuttavuudessaan ja kauneudessaan uskomaan, että rakkauden kesä jatkuu yhä edelleen — ehkä vain hieman synkempänä kuin aiemmin. Jex Thoth on viimeksi nähty Suomessa Tuska-festivaalilla vuonna 2011 sekä neljän keikan kiertueella vuosi sitten.

Lue koko julkaisu…