Metallimusiikki.net

tribulation

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tribulation liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tribulation. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tribulation liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tribulation: "The Horror".

  • Julkaistiin tiistaina 04.11.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1215 kertaa
  • Bändit:

Tribulationin debyyttialbumin "The Horror" kansikuvassa näkyy koristeellisten kulmien välissä musta ympyrä, jonka sisällä rääkyy piirroshahmona hirviömäinen naisolento, jolla irvinaama ja pitkät mustat hiukset. Naisen kasvojen alla näkyy punaisella levyn Debyyttialbumi tulossa

Death/black metallia muriseva Tribulation (www.soultribulation.tk), joka on kotoisin Ruotsin Arvikasta, julkaisee ensi vuoden alkupuolella albuminsa "The Horror" levy-yhtiö Pulverised Recordsin avulla. Kiekko on ruotsalaisbändin debyyttialbumi. Sen tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon. Yhtye julkaisi albuminsa biisilistan ja kansikuvan yleisön nähtäväksi tänään tiistaina. "The Horror" -albumia ennen Tribulation on julkaissut yhden demon, EP-levyn ja MCD-kiekon. Jälkimmäisen nimi on "The Ascending Dead" ja se julkaistiin kolmisen vuotta sitten. Ääninäytteitä metalliyhtyeen biiseistä löytyy sen virallisten MySpace-sivujen musiikkisoittimesta.

Tribulation luetteloi musiikillisiksi innoittajikseen kauhun, pimeyden ja kuolon, mutta musiikkiyhtyeistä etenkin Iron Maiden, Morbid, The Misfts, Morbid Angel, Coven sekä Mercyful Fate inspiroivat yhtyettä.

Lue koko julkaisu…