Metallimusiikki.net

tuoni

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tuoni liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tuoni. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tuoni liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metalliyhtye Tuoni osallistuu holhousyhteiskuntakeskusteluun uudella videollaan

  • Julkaistiin keskiviikkona 11.09.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 3361 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva metalliyhtye Tuonen kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä seisomassa synkässä tunnelissa.Kuvassa Tuoni

Uutta levyä valmisteleva lahtelainen industrial/metalpunk-yhtye Tuoni tarjoaa tuoretta materiaalia uuden videobiisin muodossa. "Räsäinen risti" on bändin uusin musiikkivideo, ja juhlistaa samalla kymmenen vuotta sitten alkunsa saaneen yhtyeen pyöreitä vuosia.

"Räsäinen risti" ottaa osaltaan kantaa mm. kuumana käyvään alkoholipoliittiseen keskusteluun sekä muihin yksilön vapautta ja vastuuta rajoittaviin lakiesityksiin ja kannanottoihin.

Tavallisiltakin ihmisiltä alkaa mennä usko järjestelmään ja valtaapitäviin, kun jatkuvilla säännöksillä ja tyhjänpäiväisillä lakiesityksillä yritetään ulkoistaa yksilön vastuu ja päätäntävalta viranomaisille, yhtyeen laulaja Aksu Hanttu kommentoi kappaleen viestiä.

Lue koko julkaisu…