Metallimusiikki.net

ufomammut

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ufomammut liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ufomammut. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ufomammut liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ufomammut (ITA) Suomessa 9.–12.10.2013

  • Julkaistiin torstaina 08.08.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2928 kertaa
  • Bändit: ,

Ufomammut-yhtyeen Magickal Mastery Tour saavuttaa Suomen lokakuussa. Italialainen psykedeelinen metalli soi neljässä kaupungissa 9.–12. lokakuuta: Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Vuonna 1999 perustettu Ufomammut-trio tunnetaan avaruudellisesta soitosta ja monumentaalisesta riffittelystä. Tinkimätön keikkakone on haluttu esiintyjä eurooppalaisilla festivaaleilla ja klubeilla. Myös Suomi on Ufomammutille tuttu: trio vieraili maassamme viimeksi vuosi sitten herättämässä ihailua ja ihmetystä. Raskasta musiikkia voi siis tehdä näinkin! Jyväskylässä ja Oulussa esiintyy myös eestiläinen doom/sludge-duo Talbot.

Lue koko julkaisu…