Metallimusiikki.net

unexpect

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen unexpect liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin unexpect. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin unexpect liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Unexpect: "Fables of the Sleepless Empire".

  • Julkaistiin maanantaina 18.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 848 kertaa
  • Bändit:

"Fables of the Sleepless Empire" -albumin etukannessa valokuva naru-ukosta, joka seisoo pyöreän kiven päällä hiekkaerämaassa.Kuva: Mario Nevado

Kanadalainen klassista musiikkia ja bläkkismetallia fuusioiva Unexpect latasi seuraavan studiokiekkonsa kansitaiteen nettiin. "Fables of the Sleepless Empire" -levyn kansikuva näkyy ohessa. Sen valokuvasi Elaine Phaneuf ja editoi espanjalainen graafikko Mario Nevado. CD-kotelon sisäpintojen kuvituksen toteutti Eric Charron. Montrealista käsin toimiva Unexpect kertoo, että tähän mennessä albumin luomistyö studiorupeaman osalta on jo viety päätökseen. Sen ilmestymisajankohdasta ei ole vielä annettu halaistua sanaa, mutta opus ilmestynee hyvin todennäköisesti kuluvan vuoden varrella. Bändin mukaan albumi tullaan julkaisemaan omakustanteisesti harkittuaan julkaisuasiaa pitkään ja hartaasti. Yhtyeen mukaan välikäsien poistaminen julkaisuketjusta tuo Unexpectin lähemmäs fanejaan.

Lue koko julkaisu…