Metallimusiikki.net

unholy ritual

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen unholy ritual liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin unholy ritual. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin unholy ritual liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Unholy Ritual JordanRiver Entille.

  • Julkaistiin maanantaina 24.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 492 kertaa
  • Bändit:

Viisi mustanpuhuvaa Unholy Ritual -bändin miesjäsentä seisoo kellarimaisessa synkässä ja kolkossa tilassa. Miehet pukeutuneet mustiin vaatteisiin. Jokaisella heistä mustat hiukset yllään. Katossa roikkuu kirkas hehkulamppu.Ateenalainen metallibändi

Kreikkalainen sinfonista bm-mättöä tarjoava Unholy Ritual uutisoi virallisilla MySpace-sivuillaan solmimastaan levytyssopimuksesta JordanRiver Entin kanssa. Bändi on tällä hetkellä studiossa työstämässä debyyttialbumiaan "Rex Mundi" , joka julkaistaan ensi vuoden alussa. JordanRiver Entin perustaja kommentoi tapahtunutta sanomalla, että kyseessä on historiallinenkin hetki, sillä nyt kirjoitettu kontrahti on ensimmäinen yhteistyösopimus eurooppalaisen bändin kanssa.

Bändi kertoo pyrkivänsä erottumaan muista kreikkalaisista metalliryhmistä säilyttämällä oman uniikin identiteettinsä. Se kertoo soittamansa musiikkin olevan hienostunutta ja viimeisteltyä. Biiseihin on haettu vaikutteita mm. norjalaisten Emperorin, Satyriconin ja Dimmu Borgirin sekä muiden black metal -bändien tyyleistä.

Lue koko julkaisu…