Metallimusiikki.net

urkraft

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen urkraft liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin urkraft. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin urkraft liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Urkraft hajosi.

  • Julkaistiin tiistaina 03.02.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 746 kertaa
  • Bändit:

Viisihenkisen Urkraftin miehet istuvat vieretysten tummanpunaista puuseinää vasten, jota varjot ympäröivät. Miehillä on yllään arkivaatteet: t-paitaa, farkkuja. Jokaisella lyhyet hiukset.Urkraft 1995-2009

Tanskan Urkraft (www.urkraft.dk) on juuri päättänyt bänditoiminnan. Yhtye laittoi pillit pussiin soitettuaan death metallia 13 vuoden ajan. Yhtye kiittää jättämässään lausunnossa fanejaan ja ystäviään, jotka tukivat vuosien varrella ryhmän toimintaa käymällä keikoilla ja ostamalla Urkraftin levytyksiä. Bändi kertoo saavuttaneen huimasti asioita — enemmän kuin he osasivat odottaakaan. Ryhmä on julkaissut lukuisia albumeja, tehnyt keikkoja ja kiertueita, hankkinut ystäviä, kokemuksia ja muistoja. Urkraft haluaa jakaa faniensa kanssa viimeisimmän albuminsa ja tarjoaakin netin välityksellä "A Scornful Death" -levyn ilmaiseksi ladattavassa mudoossa. Albumi julkaistiin vuonna 2008 ja se on bändin järjestyksessä kolmas pitkäsoitto. Ladattavaksi laitettu versio albumista on MP3-formaatissa, mutta sen äänenlaatu vastaa CD-levyn laatua.

Lue koko julkaisu…

Urkraft: Too Strong for the Strongest Lord.

  • Julkaistiin torstaina 09.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 886 kertaa
  • Bändit:

Viisihenkisen Urkraftin miehet istuvat vieretysten tummanpunaista puuseinää vasten, jota varjot ympäröivät. Miehillä on yllään arkivaatteet: t-paitaa, farkkuja. Jokaisella lyhyet hiukset.Tanskalainen Urkraft

Urkraft (www.urkraft.dk) julkaisi musiikkivideon kappaleestaan "Too Strong for the Strongest Lord", joka kuvattiin helmi-maalikuussa kuluvan vuoden puolella yhtyeen Euroopan-kiertueen aikana. Bändihän keikkaili yhdessä Cannibal Corpsen kanssa ja mätti metallia ahkerasti sen kanssa aina 12. maaliskuuta asti.

Tämä biisi kuullaan Urkraftin viime vuonna julkaisemalla "The Inhuman Aberration" -albumilla. Kyseistä kappaletta tullaan kuulemaan myös tanskalaisen ohjaaja Anders Morgenthalerin luomassa animaatiossa, joka on ilmeisesti samanlainen pelleilyohjelma kuin MTV-kanavalla pyörinyt Jackass ja Suomessa esitetty Duudsonit. Ohjelma esittelee vaarallisia stuntteja ja skeittaamiseen liittyviä temppuja sekä heavy metal -alakulttuuria kolmen kymmenvuotiaan pojan kertomana. Filmi on 22 minuutin pituinen ja sen ensiesiintyminen tapahtuu joulukuussa Tanskan kanavalla TV2. Urkraftin osuus on luoda ohjelmaan soundtrack, jota varten ainakin "Too Strong for the Strongest Lrod" tullaan käyttämään.

Lue koko julkaisu…