Metallimusiikki.net

vörgus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vörgus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vörgus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vörgus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vörgus: "Hellfueled Satanic Action".

  • Julkaistiin sunnuntaina 17.05.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 761 kertaa
  • Bändit:

Vörgusin albumin "Hellfueled Satanic Action" etukannessa kolme hevimiestä kyyristelee kettingit kourissaan ja naamat irveessä. Hevimiesten oikealla puolen yläkulmassa lukee yhtyeen nimi vihreällä värillä ja limaisella fontilla. Kuvan alaosassa goottilaisiJulkaistaan kesällä 2009

Kolmen hengen miehittämä ruotsalaisyhtye Vörgus kielii julkaisevansa uransa järjestyksessä toisen pitkäsoiton ihmisten ilmoille kesä-heinäkuussa 2009. Albumi on nimeltään "Hellfueled Satanic Action" ja sen julkaisu on ranskalaisen Inferno Recordsin harteilla. Tukholmsta kotoisin oleva rytmiryhmä kävi nauhoittamassa albuminsa Solnasound Recordingin studiossa. Levyn tuottajana sekä miksaajana toimi Mike Wead. Wead on aikaisemmin virittänyt musiikkia mm. King Diamondille, Memento Morille ja Mercyful Fatelle. Kaksi uusimman albumin biisiä on laskettu kuunneltavaksi Vörgusin MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…