Metallimusiikki.net

valient thorr

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen valient thorr liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin valient thorr. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin valient thorr liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Amerikkalainen Valient Thorr saapuu ensi kertaa Suomeen

Amerikkalainen thrash rock -yhtye Valient Thorr saapuu Suomeen. Karvaisten thrash´n´rollistien karavaani pysähtyy ensimmäistä kertaa maamme kohdalla, paikkana on Helsingin Nosturi ja päiväksi on sovittu 21. heinäkuuta. Yhtye on omalaatuinen sekoitus metallia, stoneria sekä klassista rokkia á la Thin Lizzy, Black Sabbath, MC5, Lynyrd Skynyrd, Nashville Pussy ja Motörhead. Toisin sanoen kyse on täydellistä bilemusiikkipläjäyksestä, jossa tarttuvat kitarariffit yhdistyvät laulaja Valient Himselfin raakaan laululliseen ulosantiin.

Vuosituhannen vaihteessa perustettu yhtye on tunnettu tiukoista keikoistaan ja kovasta työmoraalistaan: reilun parin sadan keikan vuosivauhdilla yhtye on ehtinyt kiertää puolet maapallosta — vaikka yhtye on omien sanojensa mukaan Venuksen ytimestä. Vuonna 2008 yhtye oli jo tulossa Suomeen Turbonegron lämmittelijänä, mutta kiertueen peruunnuttua jäimme ilman Tampereen ja Helsingin keikkoja. Valient Thorrin kiertuekumppaneina on vuosien varrella nähty toinen toistaan kovempia maailmanluokan yhtyeitä, kuten Gogol Bordello, Eagles of Death Metal, Fu Manchu, Mastodon sekä Motöhead.

Lue koko julkaisu…