Metallimusiikki.net

valonkantajat

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen valonkantajat liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin valonkantajat. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin valonkantajat liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Valonkantajat kiinnitettiin Violent Journey Recordsille

  • Julkaistiin lauantaina 25.08.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1088 kertaa
  • Bändit:

Valokuva vanhasta kämpästä, jonka vasemmalla vierellä mies kirveen kanssa. Kuvan yläosassa Valonkantajat-logo valkoisella värillä.Julkaistaan 12.10.2012

Suomenkielistä raskasta rokkia soittava Valonkantajat (www.valonkantajat.com) on allekirjoittanut sopimuksen Violent Journey Recordsin kanssa. Debyyttialbumi "Tuomittu elämään" julkaistaan 12.10.2012. Albumin nimikkobiisi julkaistaan 7. syyskuuta digisinglenä, mutta mikä parasta, koko pitkäsoiton voi varata jo nyt ennakkoon Levykauppa Äxästä. Oikealla puolen näkyy Ville Salorannan ja Petri Lampelan yhdessä suunnittelema levyn kansi. Bändi laittoi toukokuussa YouTubeen katsottavaksi musiikkivideo "Lupaus"-kappaleeseen. Se on albumin yhdeksäs ja toiseksi viimeinen biisi. Kiekolla kuultaneen vielä alkuperäisjäsen Ari Vilkmanin bassokitarointia. Hänet vaihdettiin alkuvuodesta 2012 sessiobasistina toimineeseen Markus Saloon. Salo on soitellut myös Re-Armedissa ja Eleven Sunissa.

Lue koko julkaisu…