Metallimusiikki.net

vandöd

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vandöd liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vandöd. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vandöd liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vandöd: Burden Of Eden.

  • Julkaistiin maanantaina 11.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1020 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen bm-yhtye Vandöd (www.vandod.se) julkaisi äskettäin musiikkivideon kappaleestaan "Burden of Eden". Kappale kuullaan bändin kolmannella pitkäsoitolla, joka kulkee nimellä "As". Se julkaistiin Ex Mortem Recordsin kautta.

Bändi perustettiin vuonna 2004 kitaristi Henrik Wendelin ja rumpali Daniel Wikforssin toimesta. Vandödin musiikillinen osumatarkkuus on kehittynyt ainutlaatuiseksi, sillä Wendel on uransa aikana soitellut kitaraa useissa kotipaikkakuntansa bändissä. Yhtyeen riveihin liittyi laulajaksi Niclas Ankarbranth sen jälkeen hän kuuli Wendelin ja Wikforssin soittamista kun mies vieraili studiossa. Yhtyeen uusin lisäys miehistössä on Fall Ov Serafim -orkesterin Ville Kemi, jonka vastuulla on taustalaulu ja basso.

Lue koko julkaisu…