Metallimusiikki.net

vext

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vext liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vext. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vext liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vext: "Impermanence"

  • Julkaistiin sunnuntaina 29.04.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 629 kertaa
  • Bändit:

Musta tausta, jota vasten sinistä tupakan savua leijailemassa naisen ympärillä. Kuvan oikeassa laidassa lukee valkoisella Vext tikkukirjaimin kirjoitettuna.Julkaistaan

Yhdysvaltalainen hardcorea tekevä Vext paljasti ensimmäisen EP-levynsä kansitaiteen. Kansikuva näkyy oikealla puolen. Levyn nimeksi annettiin "Impermanence". Sillä kuullaan kitaristivirtuoosi Angel Vivaldia, edesmenneen Mutiny Within -yhtyeen kokoonpanosta basistina Andrew Jacobsia ja rumpalina Bill Forea, sekä melodeathia takovan_Divine Heresyn_ ja Snotin joukoissa vaikuttavaa vokalistia, Tommy Vextiä. Nelikko ei ole vielä paljastanut milloin EP ilmestyy ja mitä kaikkia biisejä se tulee sisältämään. Sillä kuullaan ainakin "In The End" -niminen ralli, sillä se on asetettu kuunneltavaksi nettiin.

Lue koko julkaisu…