Metallimusiikki.net

vomitory

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vomitory liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vomitory. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vomitory liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vomitory: "Opus Mortis VIII".

 • Julkaistiin perjantaina 07.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1010 kertaa
 • Bändit:

Ruotsin Vomitory (www.vomitory.net) kertoi edellisen vuoden puolella vieneen päätökseen uuden studio-opuksen luomistyön. Albumille annettiin nimeksi "Opus Mortis VIII", koska tällaisen nimen katsottiin sopivan hyvin kuolonmetallia edustavalle kahdeksannelle luomukselle. Yhtye hehkuttaa albumin tuottajana toimineen Rikard Löfgrenin, joka myös omistaa äänityksessä käytetyn studion, tehneen erinomaista työtä ja senpä vuoksi "Opus Mortis VIII" on Vomitoryn parhaalta kuulostava albumi tähän mennessä. Bändi lupailee lisäksi, että uusi materiaali on sellaisella tavalla dynaamista ja monipuolista, jota fanit eivät ole tältä bändiltä aikaisemmin tottuneet kuulemaan. Biisejä albumi sisältää 14 kappaletta. Niistä 10 on uusia ja loput ovat bonusraitoja.

Lue koko julkaisu…

Vomitory: "Carnage Euphoria".

 • Julkaistiin torstaina 26.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 734 kertaa
 • Bändit:

Vomitoryn albumin "Carnage Euphoria" etukannessa näkyy veriroiskeita kiveä vasten. Kuvassa vasemmalal pääkallo ylhäältä alaspäin kuvattuna. Ruskean pääkallon oikealla puolen verilammikossa yhtyeen logo valkosiella värillä. Logon kirjaimet piikikkäät ja neJulkaistaan 11.5.2009

Ruotsalainen kalmametallia takova Vomitory (www.vomitory.net) vei päätökseen seitsemännen albuminsa luomistyön. Levy on valmis julkaistavaksi. Yhtye, joka juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan, kutsuu uusinta opustaan nimellä "Carnage Euphoria" ja tulee julkaisemaan sen toukokuun alussa Metal Blade Recordsin kautta. Kiekko ilmestyy ensin Saksassa 8.5. ja sitten 11. päivä samaa kuukautta muualla Euroopan alueella. Äänitteen julkaisusta Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa ei ole toistaiseksi tietoa. Albumiaan bändi nauhoitteli tammikuusta lähtien Ruotsin Kalrstadissa sijaitsevassa Leon Music -studiossa. Kiekon tuottajana toimi studion omistava Rikard Löfgren, joka myös miksasi ja masteroi albumin, kuten teki myös Vomitoryn albumin "Terrorize Brutalize Sodomize" kohdalla.

Lue koko julkaisu…

Up From The Ground Festival: Vomitory.

 • Julkaistiin lauantaina 07.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 560 kertaa
 • Bändit:

Nelihenkisen Vomitory-bändin pitkähiuksiset mustiin nahka-asuihin pukeutuneet miehet seisovat pikimustaa taustaa vasten. Kahdella heistä viikset ja leukapartaa.Kuvassa Vomitory

Ruotsalainen death metal -ryhmä Vomitory (www.vomitory.net) varmistettiin saapuvaksi tämän vuoden Up From The Ground -metallifestareille, jota vietetään Saksan Gemündenissa elokuun 24.–25. päivä. UFTG:n nettisivuilta osoitteesta www.utftg.de löytyy bändien esiintymisjärjestys, lippujen hinnat jne.

Vomitory uutisoi hiljattain lähtevänsä myös Ruotsin Arvikafestivalen-tapahtumaan kauhomaan metallipitoista virttänsä kuuntelijakunnan korville. Kyseistä tapahtumaa vietetään 12.–14. päivä kuluvaa kuukautta.

Lue koko julkaisu…

Vomitory julkaisee "Terrorize Brutalize Sodomize" -albumin.

 • Julkaistiin lauantaina 02.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 590 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen kuva nelihenkisestä Vomitory-yhtyeen jäsenistä. Kuvassa näkyy neljä valkoihoista ja pitkähiuksista miestä.Ruotsalainen death metal -bändi Vomitory (www.vomitory.net) on paljastanut tulevan albuminsa, joka on järjestyksessä bändin kuudes, nimen. Kiekon nimi on "Terrorize Brutalize Sodomize" ja se on suunniteltu julkaistavaksi ensi vuoden huhtikuun lopussa. Bändi astuu äänittämään albumia ruotsalaiseen Leon Music Studioille parin päivän kuluttua. "Terrorize Brutalize Sodomize" julkaistaan Metal Blade Recordsin kautta. Vomitory aikoo äänittää kiekolle ainakin kymmenen biisiä — albumin miksaaminen ja masterointi aloitetaan joulun jälkeen tammikuussa. Julkaisun kansitaiteesta vastaa Chaos Media.

Lue koko julkaisu…