Metallimusiikki.net

von

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen von liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin von. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin von liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tuskaan uusia bändejä ja jatkoklubien tiedot julki

Helsingin Suvilahdessa kesäkuun 28.–30. päivä järjestettävä Tuska-festivaali on jälleen täydentänyt ensi kesän ohjelmaa. Perjantaina 28.6. Suvilahdessa nähdään kenties maailman energisin ja hektisin live-bändi, amerikkalainen Dillinger Escape Plan. Lauantaille on kiinnitetty niinikään amerikkalainen, legendaarinen black metal -uranuurtaja Von. Kotimaisia vahvistuksia ovat lauantaina esiintyvät thrash-sensaatio Lost Society ja piakkoin uuden albumin julkaiseva, japanilaisteemaisesti taituroiva Whispered.

Uusien bändinimitysten lisäksi Tuskaan on ajoitettu jatkoklubeja, jotka järjestetään Helsingin Tavastialla, Nosturissa, The Circuksessa ja Virgin Oil Co.:ssa. Perjantaina 28. kesäkuuta esiintyy Tavastialla ruotsalainen The Resistance. Se on alkuperäisen In Flamesin kitaristin Jesper Strömbladin ja entisen The Haunted -vokalisti Marco Aron uusi bändi. Tavastian perjantain avaa Omnium Gatherum.

Lue koko julkaisu…