Metallimusiikki.net

vorna

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vorna liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vorna. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vorna liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vorna: "Ajastaika" ulkona 16.8.2013

  • Julkaistiin maanantaina 29.07.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2531 kertaa
  • Bändit:

Valokuva synkkä järvimaisema, jonka yllä laskeva tai nouseva aurinko. Oikeassa yläkulmassa on Vorna-logo harmaalla.Julkaistaan 16.8.2013

Vorna on melodista black/folk metallia soittava yhtye Tampereelta. Musiikki yhdistelee laajasti vaikutteita black metallista aina kansanmusiikkiin ja rokkiin asti. Kaikki sanoitukset ovat suomeksi ja käsittelevät usein luontoon, myytteihin tai päänsisäisiin kamppailuihin liittyviä teemoja.

Yhtye perustettiin vuoden 2008 syksynä ja nimettiin melko pian sen jälkeen Vornaksi, suomalaisten/karjalaisten kansantarinoiden hahmon mukaan. Täysi kokoonpano saavutettiin kesään 2009 mennessä eikä miehistössä ole sen jälkeen tapahtunut muutoksia.

Lue koko julkaisu…