Metallimusiikki.net

vulture industries

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen vulture industries liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin vulture industries. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin vulture industries liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Vulture Industries: "The Malefactor's Bloody Register".

  • Julkaistiin tiistaina 17.08.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1424 kertaa
  • Bändit:

Vanhanaikainen valokuva silinterihattuisesta ja pukuun sonnustautuneesta miehestä, joka pitelee toisessa kädessä mustaa kirjaa ja toisessa hirttoköyttä. "The Malefactor's Bloody Register" -albumin nimi oikeassa laidassa.Julkaistaan 4.10.2010

Norjalainen metallibändi Vulture Industries (www.vulture-industries.net) paljasti eilen maanantaina odotetun uuden albuminsa yksityiskohdat. Albumi julkaistaan nimellä "The Malefactor’s Bloody Register" ensimmäiseksi rytmiryhmän kotimaassa 13.9. ja sitten muualla Euroopassa 4. lokakuuta. Albumin julkaisee Dark Essence Records. Tämä kahdeksan kappaleen kokoinen kiekko nauhoitettiin Conclave & Earshot-studioilla yhdessä Bjørnar Nilsenin kanssa, joka on myös Vulture Industriesin keulahahmo. "The Malefactor’s Bloody Register" masteroitiin Brian Gardnerilla. Kappaleissa kuullaan Hammond-uruissa viikinkimetallibändi Enslavedin kokoonpanosta tuttua Herbrand Larsenia. Lisäksi albumilla vierailee sellisti, saksofonisti ja violan hallitseva henkilö.

Lue koko julkaisu…

Vulture Industries: albumi valmis.

  • Julkaistiin maanantaina 11.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 951 kertaa
  • Bändit:

Viisi Vulture Industries -yhtyeen jäsentä seisoo rivissä talon seinänvierustaa vasten. Miehillä on yllään arkivaatteet. Keskimmäisellä heistä pitkät laineikkaat vaaleat hiukset ja vaalea parta. Muilla miehillä puolipitkät tai lyhyet hiukset.Viisihenkinen metallibändi

Norjalainen industrial / experimental metallia takova Vulture Industries (www.vulture-industries.net) kertoo saaneensa valmiiksi uuden "The Dysotpia Journals" -nimisen albuminsa, jota se työsti studiossa yhdessä tuottaja Bjornar Nilsenin kanssa. Nilsen toimii samalla bändin laulajana ja kosketinsoittajana. "The Dysoptia Journals" -albumilta on julkaistu kappale bändin MySpace-sivuilla. Samalta sivustolta löytyy myös aikaisemmin julkaisematonta musiikkimateriaalia.

Yhtye perustettiin alkujaan vuonna 1998, mutta se koki horrosvaiheen ennen kuin bändiin värvättiin Nilsen, joka toi bändiin sen kaipaamaa särmää ja uutta näkökantaa.

Lue koko julkaisu…