Metallimusiikki.net

wainas

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen wainas liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin wainas. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin wainas liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Wainas julkaisi uuden albumin.

  • Julkaistiin sunnuntaina 23.05.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 740 kertaa
  • Bändit:

Yhden miehen metallimörkö Wainas julkaisi "Tuhon maa" -albumin kotisivuillaan. Albumia on äänitetty koko vuosi 2009 Studio Happokadulla ja levy käväisi Ruotsin puolella masteroinnissa. Nyt teos on vihdoin saatu yleiseen jakoon ja levyllisen runnovaa death/doomia voi ladata ilmaiseksi osoitteesta www.wainas.studiohappokatu.net.

Ennen eilen lauantaina julkaistua seitsemän biisin pituista albumia Wainas on julkaissut yhden EP-levyn. Kolmen kappaleen "Tuomio"-EP ilmestyi lokakuussa 2008. EP-julkaisu arvosteltiin Infernon vuoden 2009 9. julkaisussa. Levyarvostelussa todettiin Wainaksen biisejä määräävän minimaalinen vaihtuvuus, armoton alavireisyys ja kolkot sävelkulut. Edellinenkin levy äänitettiin Studio Happokadun kalustolla ja tiloissa. Esikoisalbumi "Tuhon maa" masteroitiin alkuvuodesta Grand Master Musicin tiloissa.

Lue koko julkaisu…

Wainas julkaisi "Tuomio"-EP:n ilmaiseksi nettisivuillaan.

  • Julkaistiin torstaina 15.01.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 644 kertaa
  • Bändit:

Raskasmetallia soittava Wainas on julkaissut uusimman "Tuomio"-EP:n ilmaiseksi nettisivuillaan. Wainas on Kanttori Wainaan alkuunpistämä, luotsaama ja yhdenmiehen kokoonpanolla häärivä raskaampaa metallimusiikkia suoltava orkesteri Lappeenrannasta. Uutukainen "Tuomio"-EP sisältää raksaasti jyräävää metallia 3 biisin ja noin 24 minuutin edestä. Kyseisen ongelmajätteen voi ladata itselleen osoitteesta www.wainas.net.

Wainaksen uuden EP-julkaisun musiikkia kuullaan ukrainalaisen Boyanov Gimnin joulukuussa 2008 julkaisemalla split-kiekolla, jossa on biisejä suomalaisbändin lisäksi Hukkunud Hingediltä sekä S.O.M.:ltä.

Lue koko julkaisu…