Metallimusiikki.net

wasara

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen wasara liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin wasara. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin wasara liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Wasara on tullut tiensä päähän.

 • Julkaistiin lauantaina 25.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1123 kertaa
 • Bändit:

16 vuotta sitten toimintansa aloittanut Wasara (www.wasara.net) tiedottaa tien pään tulleen vastaan. Yhtyeen laulaja–kitaristi Antti Åström kertoo: ‘Hehku’-levyn äänitysprosessin jälkitohinoista asti on soittaminen ja Wasarointi ollut kovin raskasta ja jo syksyllä 2011 puhuimmekin lopettamisesta, mutta halusimme nähdä mitä ‘Hehku’ vielä meille antaisi. Nyt sekin tie on katsottu ja kuljettu loppuun. Emme halua jatkaa Wasaraa väkipakolla koska yhtye on ollut meille kaikille kovin rakas. Henkilökohtaiset panokset yhtyettä kohtaan eivät olleet enää riittäviä pitämään hehkua yllä. Matka on ollut upea ja haluankin kiittää KAIKKIA jotka ovat reissuillamme auttaneet, tukeneet, tehneet töitä Wasaran eteen, tulleet repimään hihasta, tarjonneet tuopin tai ylipäätään osuneet matkanvarrella eteemme, KIITOS. Ilman teitä tämä reissu olisi ollut turha.

Lue koko julkaisu…

Wasara julkaisee "Hehku"-albumin marraskuussa.

 • Julkaistiin torstaina 15.09.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 838 kertaa
 • Bändit:

Valokuva kuolleesta puusta, jonka eräästä oksasta valuu köysi. Kuvan oikeassa alakulmassa Wasaran logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 11.11.2011

Pitkään hiljaiseloa viettänyt Wasara (www.wasara.net) julkaisee uuden "Hehku"–nimisen albuminsa 11. marraskuuta. Levy sisältää 11 biisiä melankolista metallia folk- ja death metal –vaikutteilla. Luvassa on taattua Wasaraa, tuhdimpana ja vihaisempana kuin koskaan. Levyn äänittäjänä toimi Ilpo Satuli ja miksauksesta sekä masteroinnista vastaa Sami Koivisto (Amorphis, Nicole). Wasara myös päättää jo tovin jatkuneen keikkatauon soittamalla keikkoja ja järjestämällä 11.11. Karjaan Club 18:ssa julkaisujuhlan.

Lue koko julkaisu…

Wasara vetäytynyt studioon.

 • Julkaistiin torstaina 20.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 898 kertaa
 • Bändit:

Wasaran promovalokuvassa vuodelta 2008 näkyy viisi pääsääntöisesti mustiin vaatteisiin pukeutunutta miestä. He seisovat ulkosalla lehdettömien puiden edustalla vihreällä kedolla.Wasara vuonna 2008

Uusimaan Wasara (www.wasara.net) on vetäytynyt studioon pitkän hiljaiselon jälkeen. Aikeissa on työstää toistaiseksi nimeämätön Wasaran kolmas pitkäsoitto. Albumin äänittäjän ja tuottajan titteliä kantaa Wasaran vanha ystävä Ilpo Satuli. Yhtye kertoo uuden levyn myötä luvassa tulevan olemaan raskaampaa, rankempaa ja silti folk-voittoista materiaalia. Maistiaisia saa kuunnella kahden demobiisin (kappaleet "Kuollut on kuollut" ja "Saunalaulu") muodossa osoitteesta www.myspace.com/wasaraband. Albumin bändi kertoo julkaisevansa vuonna 2009. Metallimusiikki.net uutisoi Wasaran toimista edellisen kerran kesäkuussa kuluvana vuonna, jolloin ilmoitettiin nettisinglen ilmestymisestä.

Lue koko julkaisu…

Wasara takoo päähän nettisinglellä 1.6.2008.

 • Julkaistiin maanantaina 19.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 757 kertaa
 • Bändit:

Wasaran promovalokuva vuodelta 2008. Yhtyeessä viisi mustiin pukeutunutta hevimiestä, joista etummainen on vasemmassa laidassa jalalle mennyt partasuinen ja kaljupäinen mies. Miehistö seisoo kahden punaisen puutalon välissä ulkosalla, taustalla usvaa.Promokuva vuodelta 2008

Kotimainen Wasara (www.wasara.net) uutisoi tarjoilevansa energiapitoisia maistiaisia tulevalta musiikkirykäisyltään, nimittäin Wasara aikoo laskea vapaasti ladattavaksi nettisivuilleen kesäkuun 1. päivä "Kuollut on kuollut" -nettijulkaisunsa. Bändi on aikaisemminkin julkaissut musiikkiaan Webissä, sillä sen edelliseltä studioalbumilta lohkaistiin "Manan maille" -single netissä keväällä 2005. Wasaran uusin albumi on kolmisen vuotta sitten valmistunut ja julkaistu "Meistä on maa täysi". Kiekon julkaisi Roihu Records. Levyn ilmestyttyä yhtye aloitti keikkailemisen ja päätyi jatkamaan sitä kuluvan vuoden alkuun asti. Kolmen vuoden ajan kestänyt live-esiintymisten soittaminen pudotti kitaristi Sami Tikkasen kärryiltä — muusikko korvattiin The Waken joukoista tutuksi tulleella Saku Lempisellä. Wasara on uransa aikana tehnyt noin 100 keikkaa ympäri Suomea.

Lue koko julkaisu…