Metallimusiikki.net

watain

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen watain liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin watain. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin watain liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Watain: "The Wild Hunt"

 • Julkaistiin tiistaina 11.06.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1510 kertaa
 • Bändit:

Watainin logo mustalla kuvan alaosassa. Kuvassa piirros suuresta kivitemppelisät, jonka ympärillä tulivuorimaisia purkauksia.Julkaistaan 21.6.2013

Ruotsalainen black metal -yhtye Watain (www.templaofwatain.com) aloittaa elokuun jälkimmäisellä puoliskolla "The Wild Hunt" -nimisen maailmankiertueen kotikaupungistaan Uppsalasta. Kiertue kantaa samaa nimeä kuin Watainin uusi albumikin. Se ilmestyy 19. elokuuta Euroopassa, päivää myöhemmin Pohjois-Amerikassa. Kiekko nauhoitettiin tälläkin kertaa ruotsalaisen Necromorbus Studion tiloissa Tore Stjernan kanssa. Levyltä ilmestyy 21.6. Suomeen rantautuva single "All That May Bleed". Sinkkulätty ilmestyy CD:nä ja useana erilaisena vinyyliversiona, sekä digitaalisesti. Watainin mukaan "All That May Bleed" esittelee vain yhden puolen melko monikasvoisesta pitkäsoitosta, mutta singlebiisi kuvastaa hyvin albumin mieletöntä menoa.

Lue koko julkaisu…

Watainin single myi kultaa.

 • Julkaistiin lauantaina 01.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1071 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen kuva ihmismassasta valumassa pimeyteen kuin viemäristä. Kuvan yläosassa mustalla värillä Watainin logo ja kuvan laidoilla albumin nimi siten, että sana "Lawless" vasemmalla ja oikealle "Darkness".Julkaistaan 9.6.2010

Black metal -yhtye Watain (www.templeofwatain.com) on saanut uusimman, huhtikuussa ilmestyneen singlen "Reaping Death" maansa viralliselle singlelistalle. Singleä on myyty Ruotsissa kultalevyrajan edestä. Single julkaistiin yksinoikeudella Sweden Rock Magazinen välityksellä. Single on ensimmäinen biisi Watainin neljänneltä albumilta, joka on kesäkuun 9. päivä ilmestyvä "Lawless Darkness". Albumin kansitaide valmistui huhtikuun puolen välin taitteessa ja sen voi katsoa ohesta. Kansitaide on puolalaisen Zbigniew M. Bielakin toteuttama. Bändin keulahahmo Erik "E" Danielsson katsoo singlen saaman myyntimäärän olevan nurinkurinen juttu ja että kapitalismi on kanssa ihan paha asia perustelematta väitettään millään muotoa. Singlestä prässättiin CD-version lisäksi seitsentuumainen kuvavinyyliversio.

Lue koko julkaisu…

Watainilla albumi valmiina.

 • Julkaistiin sunnuntaina 28.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 946 kertaa
 • Bändit:

Ruotsissa toimiva black metal -yhtye Watain (www.templeofwatain.com) uutisoi uransa neljännen albumin äänitystöiden hoidetun pois päiväjärjestyksestä. Seuraaja helmikuussa 2007 ilmestyneelle "Sworn to the Dark" -kiekolle on luvassa Season of Mistin julkaisemana 7. kesäkuuta. Watainilaiset nauhoitivat uuden, vielä nimeä vailla olevan albumilevynsä Necromorbus Studion tiloissa Ruotsin Tukholmassa. Bändi on käyttänyt samaa studiota jo vuodesta 1999 lähtien. Ruotsalaisryhmän keulahamo Erik "E" Danielsson mieltää nyt nauhoitetun tekeleen olevan dynaamisin ja latautunein Watain-julkaisu koskaan. Hän odottaa pääsevänsä jakamaan luomuksen seuraajiensa kanssa.

Lue koko julkaisu…