Metallimusiikki.net

winds

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen winds liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin winds. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin winds liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Winds: "Prominence and Demise".

  • Julkaistiin tiistaina 26.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 652 kertaa
  • Bändit:

Neljä Winds-ryhmän jäsentä mustavalkoisessa valokuvassa. Miehet seisovat rivissä kirkasta valkoista taustaa vasten. Miehillä pääsääntöisesti kaikki vaatteet tummia tai mustia. Kolmella heistä mustat aurinkolasit silmillä. Vasemmassa laidassa seisoo HellhaHellhammer vasemmalla

Norjalaisen Winds (www.winds.ws) -ryhmän uuden albumin yksityiskohtia on paljastettu. Uuden pitkäsoiton nimi on ensinnäkin "Prominence and Demise" ja se julkaistaan syyskuun 4. päivä The End Recordsin tuuppaamana tähän maailmaan. Levyn kansitaiteesta vastaa kokenut "kansitaiteilija" Travis Smith, joka on aikojen saatossa luonut levynkansia mm. Opethille, Amorphikselle ja Devin Townsendille. Smith on luonut Windsin jokaisen julkaisun kansitaiteet.

"Prominence and Demise", jonka luomisessa ja äänittämisessä bändillä kesti noin kolme vuotta, on jatkoa vuonna 2004 ilmestyneelle "The Imaginary Direction of Time" -teokselle. Levyllä vierailee Agnete M. Kirkevaag, joka musisoi Madder Mortem -nimisen rytmiryhmän riveissä sekä Borknagarin ja Solefaldin Lars Nedland, Edge Of Sanityn, Nightingalen Dan Swanö ja Øystein Moe, joka vaikuttaa tällä hetkellä Ulver-orkesterissa. Moe on mättänyt metallia aikoinaan myös Tritonus-nimisen yhtyeen suunnalla.

Lue koko julkaisu…