Metallimusiikki.net

winterborn

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen winterborn liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin winterborn. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin winterborn liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Winterborn: Pasi Kauppinen basistiksi.

  • Julkaistiin torstaina 29.11.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2212 kertaa
  • Bändit:

Sinisävyinen ja kylmänoloinen valokuva Winterborn-bändin miehistä, jotka seisovat ulkoilmassa lumisen maan ympäröimänä. Taustalla lehdettömiä puita ja joki. Kuvassa viisi miestä, joista keskimmäisellä yllään musta takki, kuluneet farkut ja valkoinen kaulaKuva: Lotta Sundell

Suomalainen Winterborn (www.winterborn.info), joka tituleeraa itseään kylmimmäksi kotimaiseksi heavy metal -bändiksi, nimesi tiistaina uuden basistinsa. Uudeksi muusikoksi valittiin Pasi Kauppinen. Yhtyeen kitaristin virkaa toimittava Pasi Vapola kertoo Kauppisen olleen erittäin luonnollinen vaihtoehto Winterbornin basistiksi, sillä hän tuntee jo entuudestaan ryhmän jäsenet ja sen luoman musiikin. Vapola kertoo Pasi Kauppilan olevan lisäksi itsekin mahtava muusikko ja basisti. Yhtye toteaa olevansa hyvin tyytyväinen saadessaan hänet joukon jatkoksi. Ensimmäisen albuminsa Winterborn teki Kauppilan kanssa ja nyt seuraava kiekko on jo työn alla, joten hän taatusti tuntee hyvin työstettävänä olevan materiaalin. Lisäksi kemiat bändin jäsenten kanssa sopivat yksiin.

Lue koko julkaisu…